Valborg!

Vilket härligt väder denna Valborg, det är man inte van vid. Idag är det första gången på länge som jag firar Valborg med familjen :)

Nu ska jag och mamma iallafall upp och hälsa på Min älskling. ❤


Godkväll!

Nu har jag suttit med denna boken framför mig i flera timmar men jag har inte blivit klokare för det. Nu har jag äntligen pratat en snabbis med
Mitt hjärta, han lät ganska tagen men det var skönt att höra Hans röst igen ❤

Nu är det dags för Ola-Conny och Morgan, vilka knasbollar säger jag bara..


Måndag..

Äntligen kan man pusta ut!! Operationen för hjärtat är över och det hade gått bra:) underbart!!! Nu längtar man bara efter att få träffa honom imorgon ❤

Idag blir det mys med mamma och pappa :) men äntligen kan jag iallafall slappna Av ❤❤


Myggbett!

Godmorgon! De två första myggbetten är på plats vilket verkligen innebär
Att det är VÅR!

Kvällen igår var trevlig, jag kom hem vid halv 1 tiden så idag är jag utvilad :)
Idag är sista dagen jag har på mig att läsa/ lyssna klart på min engelska bok... Så jag får göra det i någon timme och sen ska jag baaaara njuta av älsklings sista dag hemma innan operationen!

Nu väntas en jobbig vecka framför mig. Massa känslor inblandade och även 2 prov och lite andra arbete som ska göras... Men det är även Valborg och jag har en hel pluggonsdag då vi är lediga och även halva torsdagen då vi också är lediga. Men en massa sjukhusbesök får ju också göras.. Hatar sjukhuset men jag måste träffa min kärlek!!❤


Taggad Frida

Hej! Det känns som att det var väldigt längesen jag festade och hade en kulig kväll med mina vänner så detta ska faktiskt bli väldigt kul!
Det är mycket tankar och känslor som snurrar runt så det ska bli skönt att slippa allt det för en kväll:)

Nya hårfärgen :)


26 april

Hejsan ! Här ligger jag trött och sleten i sången efter en vecka då jag har haft fullt upp varenda dag! Så denna kvällen har varit skön att spendera i soffan UTAN att plugga!! Nog om det!

Idag hade vi ju en dag med frisörerna vilket var väldigt kul!! Mitt hår blev färgat så nu är det lite ljusare än innan men fortfarande väldigt naturligt:) så jag är väldigt nöjd. Frisörerna fick lära sig att göra en dekoration, tulpanbukett, hårsmycke och även lite annat smått och gott. Så detta var alltså en väldigt trevlig dag:)

Bild på håret får ni imorgon när jag ändå ska fixa till det inför 19års fest på kvällen:)


Färgning på G!


Godmorgon fredag:)

Godmorgon gråa fredag:) vädret ser inte ut att vara på topp idag men jag är lika glad för det! Idag är det i hem vanlig skoldag utan vi ska vara lite hos frisörerna och hälsa på och dem ska va hos oss och hälsa på:) jag har sett fram imot denna fredagen, så det blir säkert kul!
Ikväll väntas inget annat än en myskväll med hjärtat! Lite film, taco och godis och mysigt sällskap ska nog kunna göra denna fredagen till en mysig kväll!

Nu är det dags att cykla till skolan :)❤


Underbart med en ledig dag..

Halloj! Det är verkligen underbart med en ledig dag i veckan! Då man kan göra skolarbeten utan att stressa men även umgås med släkt eller vänner utan att få dåligt samvete för att man inte har pluggat.

Frukost med mormor och moster check!
Naglar fixade på moster check!
Handling med mamma check!
Present till Emma fixad check!
Skolarbetena är påbörjade!


Man ska inte klaga men..

Ibland måste man bara få gnälla lite någonstans. Jag känner mig så stressad i hela kroppen. Jag har fullt med läxor och prov hela tiden just nu känns det som. Och just nu så har jag ju hela lägenheten själv att sköta.(Tur mamma hjälper till ibland GULDVÄRT!!) Det ska städas, tvättas, lagas mat, passa upp Chris med allt han behöver. Och utöver allt detta så känns det ändå som att jag vill ha iallafall en lugn timme innan man ska sova, då man kan kolla på tv och bara ha det skönt! Men det är svårt just nu att hinna med denna sköna timmen... Inte på grund av Chris utan mest på grund av alla läxor och självklart det som ska göras i lägenheten. Jag känner mig stressad och då känns det "onödigt" att lägga ner tid på att lyssna på en bok när det finns så mycket annat som skulle behöva göras.

Förlåt men ibland har man bara sånna dagar då det känns lite extra jobbigt.


Trött Frida!

Hejhej! Nu sitter jag här med denna jäkla engelska ljudboken igen, man börjar tröttna lite men samtidigt måste jag förstå mig på den för att kunna skiva prov på den.

Körlektionen gick bra och det räckte med det minsta paketet för min del. Sååå skönt att man har kört så mycket hemma innan med pappsen. Efter körlektionen så var min vän Elin med familj här för en mysig fika och massa skratt och prat, lika trevligt som alltid!❤
Nu ikväll så ska jag väl sitta här med denna jäkla boken och försöka komma någonstans.. Och laga lite mat och sedan bara mysa med min kärlek framför TVn:) jag längtar mest till det sista!❤

Imorgon är jag ledig igen, underbart! Det behöver jag för att hinna med känner jag nu. Några arbete ska skrivas och sen självklart boken. Jag ska handla med mamma också. Men först frukost med mormor och moster❤

Underbar cheesecake!


Godmorgon onsdag!

Hej! Halva veckan har redan gått och jag är ledig imorgon också så här springer veckan iväg! Nu är det dags att göra sig i ordning för att gå till bussen:) skriver mer ikväll! Puss


23 april

Halloj!
Hjärtat är hemma igen och vi är överlyckliga båda två:)❤jag hade mer än gärna krupit upp hos honom i soffan och kollat på film men tyvärr måste man ju plugga.. Iallafall en timme till.

Idag har jag och pappa hunnit köra stadskörning och rondeller så det känns Bra, jag känner mig väl förberedd inför första lektionen imorgon för körskolan. Det ska bli kul men självklart är man lite spänd! Imorgon ska dem bedöma hur många lektioner jag ska ta under min intensivkurs. Nu när man har varit 18 i några månader så börjar man längta mer och mer efter körkortet, men jag är verkligen glad att jag väntar med det till sommarlovet.

Jag har nu börjat lyssna om på denna jäkla engelska bok..


Detta var längesedan!!

 
herregud vad längesedan jag sov själv i en säng. Det var nog närmare 1,5- 2 år sedan. Det känns ganska ensamt och stort mem det ska säkert gå bra :) jag har massor av kuddar i sängen så att det inte ska kännas så stort. 

Here we go again

Usch jag är så trött på allt just nu! Chris är tillbaka på sjukhuset för att spendera natten där. Jag är därför hos mamma och pappa och ska sova här inatt. Mysigt men jag är ändå så trött  på att inte ha min kärlek hos mig!! 
Jag hoppas verkligen att han kommer hem imorgon!!  
 
plugga måste man ju också göra, tyvärr. Det är inte riktigt det man orkar fokusera på nu men det måste ju göras... 
 
Aja, jag skriver imorgon eller något. 

Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!