En fredag

Hej! Nu är vi hemma från Ikea och har nu lagt oss i soffan. Vi som inte skulle ha något landade på ca 1700kr, men faktiskt så fick vi bara med oss nödvändiga saker ändå tycker jag.
Kuddar
Filt
Bestick 
Lampor 
Ljus 
Skärbrädor 
Dörrmattor 
Hängare till dörren

Och lite annat smått pch gott! 
 
Nu ska det plockas fram lite päroncider och lite gottis till Någon bra film. Imorgon är det jobbedags igen,  och på kvällen väntas tjejfest hos systern min. 🍹🍸🍴




Älskade klass

Hej! Nu är jag äntligen frisk snart. Det kändes underbart att Vara i skolan idag och ta igen allting som jag har missat nu under dagarna då jag har varit hemma.  
 Hade en hel del rosor att snitta upp nu till YB på måndag. Jag kan inte riktigt förstå att det verkligen är dags på
Måndag & tisdag. Det känns så otroligt skönt att man äntligen ska få detta överstökat och sedan kunna slappna av lite. Det känns faktiskt som att detta med yrkesbeviset är en milstolpe . När detta är över väntas våren med allt vad det innebär, sedan närmar studenten sig med STORMSTEG! Idag hade vi ett studentmöte igen, jag får bokstavligt talat rysningar när jag bara tänker på det! Tre helt underbara år med världens bästa klass har bara flugit förbi.💕 
Jag förstår verkligen det man har hört folk säga "gymnasietiden är den bästa tiden" det stämmer helt för min del!! Jag försöker njuta hela tiden nu av den sista tiden i skolan! Det är bara lite mer än fyra månader kvar av min skoltid. 







 

Godmorgon

En med mer beslutsångest än mig det får man leta efter... Jag är sjuk, ögonen rinner , näsan rinner som aldrig förr och jag är matt i kroppen men ändå får jag dåligt samvete när jag är hemma från skolan!! Är jag tillräckligt sjuk för att vara hemma? Borde jag gå Till skolan? Tänk så blir det bara värre om jag inte stannar hemma idag? 

 Idag känner jag mig lite bättre men fortfarande inte bra. Så jag blir hemma även idag för att vila upp mig så är jag förhoppningsvis bra till helgen. Då väntas det jobb & fest och det vill jag ju inte missa.   Jag ska dock åka till skolan en runda i eftermiddag och fixa lite med mina blommor som har kommit idag och vara med på svenskan för att öva på min presentation för yrkesbeviset. 
Så får det bli. Nu ska jag förflytta mig från sängen till soffan för att öva på presentationen! 

Jag vill inte vara sjuk!

Hejsan! Här sitter jag med världens förkylning, rinnande ögon och en helt matt kropp, antagligen även lite feber.  Jag ska vila hela kvällen och hoppas på att vakna upp som en strålande sol imorgonbitti!!  Varför blir man alltid sjuk när man verkligen inte har tid till det?! 

Det var allt från sjuklingen idag, får
Se hur jag mår imorgon. 


Mysig men förkyld söndag.

Jaha då var även söndagen slut snart, imorgon väntas skola. Det väntas en vecka av förberedelser inför nästa vecka! Då är det ju yrkesbeviset som ska genomföras, känns skönt att det snart är dags samtidigt som det är väldigt nervöst. 

Imorse vaknade jag upp med världens förkylning och känner mig även febrig. 
Får hoppas att det släpper imorgon så att jag iallafall kan träna lite denna veckan. 
 

Idag har det varit en riktig mysdag. Jag Var hos syster och lekte med barnen i några timmar och sedan har vi bara myst i soffan hela dagen, alla tre ❤️

Svante, hur ligger du egentligen ?! 



Hemma på vår gata i stan...

Har vi det såhär mysigt! 
Nu väntas bara mumsig mat också. 
Kycklingfilé, potatis al'a Frida och vitlöksås👍 




Efter att ha jobbat en lördag...

Så är det så skönt att bara få vila en timme sen är jag pigg igen. Alla tror att det är så enkelt att vara florist, och att man bara står och leker med blommor hela dagarna. Där har man lite fel. Man ska le och vara pigg & glad, kunden har alltid rätt, kunna ändra beteende snabbt om det är en kund som beställer begravning, sätta dig in i situationen utan att fråga för
Mycket. Det är lite som en balansgång det där. Man hejar ju glatt sen ska man ändra tonläge, bli lugn, förståelig och inte börja gråta,(många gånger är det svårt att själv inte gråta när kunden berättar och själv gråter!) Man får inte bli frågvis heller fast det krävs lite information för att allt ska bli rätt.  


Fast det ibland är svårt så är jag ändå övertygad om att jag har hamnat sååå rätt! Jag älskar detta yrket och mitt jobb!😃

Jobb.

Nu blir det jobb i några timmar sen blir det myskväll med mitt hjärta ikväll ❤️ 



Fredag.

Jaha då var lovet slut! Imorgon väntas jobb sedan en ledig dag till innan skolan drar igång igen. Ikväll blir med middag i vittsjö så nu är det dags att börja göra vid dig för att hinna ☺️ Ikväll blir jag nykter och tar det lugnt, Ska ju trots allt upp och köra imorgonbitti. 
 Jag som skulle plugga såååå mycket på lovet, tror ni att jag har pluggat något? Nix. Så jag får väl göra allt sånt tråkigt på söndag. 

Mysekatten och jag! 
Som jag tycker om dig ❤️



Fix & trix

Jag är en såndär som bara måste plocka med mig en gren eller blomma av något slag om jag hittar någon när jag är ute. Idag har jag ju inte varit ute så mycket (🙈) men det räckte att gå ut med Soporna för att jag skulle hitta något fint! Julrosor, plockade med mig två stycken upp som står sött i en vas i hallen. 

 Rensade sedan en tulpanbukett jag fick när jag fyllde år. Även om tulpanerna är utblommade och ledsna så finns det nästan alltid något
Fint grönt att sätta i en liten vas. I detta fallet var det fina eucalyptus blad som fick placeras i denna underbara karaff/vas jag fick av Bella igår. Först blev det såhär:

Sen letade jag lite i skåpen och hittade en söt silvesbricka och placerade även ett ljus som doftar ljuvligt från Bella och ett fint hjärta som jag hittade. 
 
Nu är jag ensam hemma så då tänds det ljus, massor av ljus. Fick detta ljuset igår, doftar otroligt gott!!! 

Nu ska jag duscha och göra ett försök med att se lite fräschare ut och sedan krypa ner i soffan med datorn och bara mysa ☺️

Tack alla fina vänner för allt fint jag fick igår! ❤️

Svante är lika sleten som jag😉

Allt är städat och undanplockat sen igår. Som mamma brukar säga "nu är det ingen som ser att här har varit fest"  ☺️ 
Mer än det har jag inte gjort idag och klockan är redan 4?!?! Hjärtat ska iväg
Ikväll så jag ska bara fortsätta att ligga i soffan hela kvällen. 
Imorgon ska jag inte vara lika lat, då ska jag ut på promenad, fixa present, Plugga och sedan iväg på middag på kvällen! 



En bra onsdag.

En väldigt dålig start på en väldigt bra onsdag. Började med att jag vaknade med kramper i magen, låg vaken och snurrade, tog tabletter, smörjande med voltaren mellan 8-13. Då började det bli bättre. Jag fick då sätta fart och lämna mamma i stan och hämta Elin & Bella. Evelina, Julia kom också så vi hade en mysig dag. Senare kom fler tjejer, vi åt och drack gott och jag fick massa fina presenter! 😍    
Bland annat: 
Te 
Chailatte, 
Vas/karaff 
Body lotion
Ljus
Vinkaraff 
Celsius 
Godis 
Saker till bilen m.m. 
 
Vi avslutade kvällen på Bånken. 
Nu har Elin & Bella precis åkt hem så
Nu ska det städas innan jag ska fortsätta vila! 
Evelinas bild får sammanfatta detta inlägget 😉


Lugn måndag!

Skön start på lovet! Började med städning av hela lägenheten & tvätt! 

Gick sedan ut på en timmes promenad med mamma. Gick och handlade osv. Hela eftermiddagen spenderades i soffan, körde sen till degeberga för att hämta svärmor som har fått nya fräscha naglar idag!  Efter 5 veckors utväxt!! 💅

 
Nu har vi ätit kvällsfika, vaniljkesella med varma hallon, MUMS! 
 
Imorgon väntas massa lek och bus med Malin & Adrian 💕 sedan förhoppningsvis ett IW pass på Friskis men jag står som reserv 7... Får hoppas att många hoppar av imorgon så att jag får komma med! 

Puss 💕


Godmorgon!

Hej! Lägenheten är nu nystädad!  Jag håller på att äta frukost nu sen ska det hängas tvätt också. Sen ska jag ta mig ut på en promenad med mamma i det fina vädret! 🌞  

Det är verkligen skönt att hinna göra såhär mycket på morgonen, sedan bara kunna slappa i eftermiddag och bara njuta av att man är ledig. 

Ikväll har jag Nagelkund, det ska bli kul som vanligt. Det är en lugn period nu känns det som. Inte som i julas när alla skulle ha naglar, men det är bara kul 😃 

Nu ska jag återgå till min frukost, hallon& jordgubbssmoothie och knäckebröd med brieost! 😍

Veckoschema

Måndag- promenad med mamma, städa, plugga, Nagelkund. 

Tisdag- umgås med Malin & Adrian. Träna IW med Evelina. 

Onsdag- morgonträning? Träffa mina underbara vänner och fira mig, avslutas med utgång:) 

Torsdag- städa undan allt från onsdagen, träna med Evelina, plugga.

Fredag-  plugga, fest på kvällen. 

Lördag- jobba, mamma fyller år 💕 
Myskväll med kärleken! 

Söndag- ut och plocka massa grenar till mitt arbete i skolan. Förbereda lite inför skola igen. 

Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!