Då var det minsann söndag.

Jajemän, denna helgen gick fort vilket det brukar göra när man har kul:) och det har jag haft! Igår var det jobb och Sedan snabbt dusch och ombyte för sen var det dags för supergod middag på Åmunds för att efter det åka vidare till mamma och pappa för lite fest. Supertrevligt som alltid. Idag har det varit en riktig bakisdag, eller nja lite har jag ju gjort även och jag helst hade stannat i sängen tills nu. Något körkortstest har jag gjort, tvättat och varit på möte. Och nyss avnjutit en underbart god middag med min älskade❤ stark potatisgratäng och kyckling, till det hade vi en god sallad och även en god sås, smarrigt.
Nu blir det enbart soffhäng, kanske tar mina ögonlock en tupplur, vem vet.

Imorgon är det dags för sista veckan av intensivkursen vilket känns bra. Det känns som att jag har koll på det mesta nu iallafall. Kvällarna består i huvudsak av plugg i några timmar men lite annat ska också hinnas med. Här kommer ett litet veckoschema så ni har koll på vad jag gör ;)

Måndag- intensivkurs 8-16, Nagelkund, plugg.

Tisdag- intensivkurs 8-16, PLUGGA

Onsdag- intensivkurs 8-16, plugga, kanske åka till någon marknad ?

Torsdag- intensivkurs 8-16, hälsa på kusin med familj.

Fredag- Halkan 6.30-12 sen plugga!! Åka till kusin med familj igen för en myskväll.

Lördag- Plugga, kalas, fest.

Söndag- lugn dag, plugga.


Måste förresten bara rekommendera detta fantastiska ljus. Doftar heeeelt underbart och sprakar sådär mysigt när det brinner.


Hejsan på dejsan!

Ikväll har vi ju Theo här så här har vi inte en lugn kväll precis. Det ska ätas, badas, lekas och kolla på film m.m man jag kan ingenting annat än att älska det. Så nu har vi ätit hambujaje och badat i över en timme så nu efter lite lek så väntas Pippi. Efter det tror jag faktiskt att vi hoppar i säng, man är ganska sleten efter en intensiv vecka på körskolan.


Dag 5/10

Jajemän idag har halva tiden gått på körskolan. Så underbart! Ikväll kommer lilla Theo och ska sova hos oss, mys till tusen!❤ imorgon är det dags för jobb i Åhus för min del. Det ska bli roligt som alltid. På kvällen väntas en underbar middag och mys på restaurang med släkten.

Vem är starkast i världen?


Sånt som bara vi gör❤

Hejsan! Det har gått bra även idag och jag kan inget annat än att gilla detta! Jag kom nyss på att jag har en bok att läsa innan sommaren slutar, shit den hade jag glömt bort. Det är väl kanske dags att börja läsa snart då :)

Sånt som bara vi gör. Tävlar, skrattar och dummar oss. Vem vinner? En sked grädde med smör eller en hel ihoptryckt torr, kall våffla? Gissa..

Jag älskar dig så!


Fräscht & doftar gott.

Jag gick förbi porten till lägenheten och kunde inte motstå all lavendel som vi har här utanför så jag plockade en bunt och gjorde en liten söt bukett att ha liggande på mitt fina ljusfat.


Vilken lycka!

Nu har jag klarat alla testerna på fas
À B C F så nu är det bara massa repetition kvar! Alla säger att det är så
Jobbigt att tråkigt att plugga, men jag tycker faktiskt nästan att det är kul!
Jag rekommenderar verkligen intensivkurs till någon som inte har mycket tid kvar efter skolan, jobbet till att plugga. Och även till dem som bara vill göra allt snabbt för att sen ha det över. Jag känner verkligen att jag valde rätt Med just intensivkurs!:)

Nu är det dags för en dusch och sedan blir det faktiskt sängen för min del:) jag har ju tidiga morfar framför mig ändå tills på söndag.


26 juni.

Idag vaknade jag med en sån där trötthet så jag knappt visste vad jag hette. Jag har haft ca 4-5 sovmornar detta sommarlovet, jag kan bara säga att jag längtar såååå till söndag när jag ska sova ut!!! Aja, jag får försöka hålla ögonen öppna trotts allt idag och sen försöka somna tidigt ikväll.

Idag är det dags för riskettan, kommer nog bli hemskt att se.
Efter intensivkursen idag så har jag en Nagelkund och sen ska jag ägna kvällen åt att plugga teori, precis som igårkväll. Det är faktiskt jättebra att kunna göra testerna även på mobilen när man ligger i sängen och inte har något att göra osv.

Nu säger jag, ha en bra dag!


Godmorgon !

Ni undrar säkert hur det gick igår..? Det gick väldigt bra och det känns som att jag redan kan en del av det som tas upp på teorilektionerna så det är skönt:)

Idag är det dags igen, väldigt trött! Jag hade gärna sovit några timmar till men nejdå här är man uppe med tuppen.
Längtar efter söndag då jag ska sova ut, det ska bli skönt att vakna utan någon klocka som ringer när man sover som bäst. Aja, nu är det snart dags att cykla


Början på något nytt!

Jag är uppe, pigg som aldrig förr. För idag är början på något nytt. Något jag längtat så mycket efter.

Så nu är frukosten nere och det börjar bli dags för mig att cykla!


Något trötta...

Vilken seg dag, så skönt ibland. Vi har legat och kollat på avsnitt hela dagen lång. Jag har nyss övningskört i en timme så nu är det dags för köpemat och ännu mera avsnitt.

Ibland är sådana mysdagar så uppskattat!


23 juni.

Fattar ni att juni snart är över ? Sjukt ju,

Godmorgon, det blev lite festande igår med två vänner och min pojk. Mycket trevligt! Jaha idag är det söndag, jag ska övningsköra lite i eftermiddag och plugga teori nu på dagen sen blir det nog bara en lugn tv kväll. Igår när jag pluggade teori så började det faktiskt kännas bra med teorin i fas A iallafall, jag klarade 3 / 3. Så Idag går jag på fas B igen, jag har försökt där tidigare också men jag var några poäng ifrån godkänt, tyvärr. Aja, intensivkursen har ju inte ens börjat än så det är bara ett stort plus att jag redan kan lite :D


Lugn och mysig midsommar ❤

Fan! Inläggen raderas!

Godmorgon nu är jag vaken efter en mysig midsommarafton igår. Det blev en lugn kväll igår Med tanke på chris ben. Men det var mysigt, vi grillade & drack gott och satt ute hela eftermiddagen / kvällen. Skönt att vara ledig nu i två dagar faktiskt. Sen är det äntligen dags för min intensivkurs att dra igång, jag längtar mer
Än någon annan efter mitt körkort!!

Gulliga unge ❤


Idag säger jag bara, ha en förjävla bra midsommar!


Sena kvällar

Sena kvällar varje dag. Nu när sommaren äntligen är här så har jag så svårt för att bli trött på kvällarna... Klockan är över 11 nu och jag är knappt trött. Imorgon ska jag upp klockan 7, då vi ska börja en timme tidigare imorgon för att hinna med. Det blev även en timmes övertid idag, inget mig emot.

Imorgon blir det alltså jobb mellan 8-14, ska bli kul! Hoppas man hinner göra
Sig en midsommarkrans imorgon,
Annars får det bara bli någon enkel blomma att fästa i håret om tiden inte räcker till.

Nu är det dags att sova :)
Natti natti..


Imorgon är det midsommar

Imorgon är det midsommar och det är något speciellt med det tycker jag. Idag är det dags för jobb i Åhus och även imorgon, ska bli kul! Det känns nyttigt att vara i två butiker då vissa saker är olika och man lär sig olika saker hos båda :)

Nu är det dags att köra mot jobbet!


Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!