Myspys.

Nu när hösten börjar kännas av så bara älskar jag att mysa med massa lju, chailatte, blommor och annat sånt som jag bara älskar :)

Så här sitter jag nu i soffan med massa ljus, lite pumpor, en stor chailatte framför mig i favoritmuggen och bara myser :)

Imorgon är det gymnasiemässa vilket innebär att jag börjar 12.20 och slutar 20.30. Men det gör inte mig något, älskar att stå på mässor. Och om möjligt ännu mer att bygga upp montern, vilket vi gjort idag! Bilder på det från ni imorgon.


Trött trött trött

Efter alldeles för lite sömn inatt så är man gaaaanska trött idag. Jobbet gick bra och därefter träffade vi äntligen Gisse efter en hennes vecka i turkland. Nu ikväll blev Vi blev bjudna på middag hos mamma och pappa, mumsigt och mysigt som vanligt. Det är allt något speciellt med ens föräldrars mat❤️

Nu har jag nyss plockat, städat lite här i lägenheten och imorgon väntas med pyssel men även plugg. Fick en vääääldigt fint "ljushjärta" som bl.a. ska hängas upp i sovrummet imorgon :)

Imorgon - äta mysfrukost med hjärtat mitt❤️ plugga och fixa på dagen. Hälsa på några vänner på eftermiddagen. Bio och mys på kvällen med hjärtat❤️ Känns som att det kommer bli en riktigt bra söndag faktiskt. Men först ska jag sova ut ordentligt!
Godnatt, hoppas att ni kommer sova lika gott som mig. Snark.. Snark..


Tidig lördagsmorgon

Nu sitter jag på jobbet och väntar på
Någon med nyckel. Sen blir det jobb 8.30-14.15. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på ännu, men kanske bio idag istället? Eller bara mysa hemma i soffan ? Jag har lite alternativ så det återstår att se hur det blir :)


Fredag älskare fredag

Nu blir det fika med fina vänner på stan innan jag ska fixa mig inför ikväll då det blir mys hos Johanna och Nille med taco och idol :)


26 september

Godmorgon, torsdag idag vilket innebär ledig för hela klassen men för mig betyder det jobb:) det är så bra att få chansen att jobba en dag i veckan när
Man är ledig. Så idag är det jobb som gäller mellan 9-18 med en liten lunchpaus hos mormor och morfar.

Snart är det helg, får se lite vad som händer på lördag efter jobbet men imorgon blir det bio med min kärlek iallafall och på söndag ska vi umgås med Joel och Trine & Novalie en stund.

Nu ska jag hoppa in i duschen, skönt med långt tid på sig på morgonen med tanke på att vi äter frukost på jobbet :)
Ha en bra torsdag, det tänker jag ha!


Onsdag

Ååhh nu i två dagar har det inte gått att uppdatera bloggen. Aja strunt samma! Idag är det träningsdags igen nu på morgonen. Jag och Evelina ska ha en gyminstruktör idag så att man vet hur man ska träna på
Bästa sätt. I eftermiddag ska jag leverera några kakor och sedan är det plugg som gäller hela kvällen. Jag har ett svenska arbete som måste skickas in ikväll och jag har Prov om
En vecka så då får man börja plugga på det också.

Min nya fina text !


Höst!

Nu känns det som att hösten verkligen är här! I veckan ska jag fixa lite höst mys här hemma. Fina grenar, vackra kastanjer och söta rönnbär ska bland annat plockas:) idag är det en riktig mysdag! Har lite jag ska hinna med idag sen ska jag bara njuta av en mysig söndag också med middag hos mamma och pappa.

Lite av det jag hade som höstdekoration förra året. Dock skulle det se lite annorlunda ut detta året. Shit vad man lär sig mycket i skolan!


❤️

Vilken myspys dag! Vi körde till Malmö där vi åt lunch sedan åkte vi tåg över till Köpenhamn där vi besökte Christiania, vilket konstigt ställe! Efter någon timme i Köpenhamn så åkte vi över till Malmö igen där vi tog en tur på Emporia, inget inhandlades, konstigt nog! Iallafall vid 6 tiden åt vi middag på Jensens bøfhus, väldans gott! Fotade dock bara vår förrätt med till varmrätt åt jag kycklinghamburgare och till efterrätt delade vi på en HELT UNDERBAR chokladmousse toppad med grädde och choklad. Vi kom hem för någon timme Sen och kröp ner i sängen direkt, lite halvfrusna båda två.
Kortfattat, en väldigt bra fyraårsdag!
Lite bilder från dagen ❤️


Fyra underbara år!

Godmorgon lördag! Nu är vi pigga och vakna, det är dags för en dusch och en god lördagsfrukost sen beger vi oss mot Köpenhamn för att mysa !❤️

Tänk att fyra år har gått redan? Helt galet. Vi är menade för varandra och det finns ingen annan i hela världen som jag hellre tillbringar resten av mitt liv med än dig!! Det känns inte som att det var fyra år sedan vi bestämde oss för att ha ett förhållande.
Tänk hur länge sedan det var vi satt på leklådan och pussades där ingen kunde se oss.
Tänk hur länge sedan vi lärde känna varandra.
Tänk hur länge sedan det var sen vi träffade varandras föräldrar.
Tänk hur länge sedan vi började prata med varandra.
Tänk vad mycket vi har hunnit med, alla resor, USA resan! alla äventyr, flyttat ihop, skaffat katt och så mycket mer!
Tänk hur bra vi har det! Dessa fyra åren är ren lycka för mig, REN LYCKA!
Jag älskar dig min fina ❤️


Underbara lediga dag!

Hejsan! Vi är ju lediga 7 eller 8 torsdagar nu i början av terminen, jag har jobbat dem andra torsdagarna hittills men idag var jag ledig. Jag älskar att jobba men ibland är det bara sååå underbart att vara ledig, man hinner med så mycket :) jag började med att sova ut och sedan bara ligga och mysa i sängen i över en timme, underbart!!! sen skulle det städas, hela lägenheten städades, jag tvättade och rensade garderoben. Nu kände jag att det var dags att lägga undan alla sommarölänningar och linnen tills nästa sommar, fram åkte massa mysiga tjocka tröjor :)

Alltså denna katt, när han myser så trampar han, spinner och biter i täcket... Haha.


Godmorgon

Här går man upp 7.30 när man börjar 9.45. För nu är det träning i en timme som gäller med Evelina :) sen är det skola mellan 8.45-12.30, första gången detta året som jag slutar så tidigt, det ska bli hur skönt som helst.

Ett av gårdagens arbete, brudbukett med rankor.


Resultatet!

Hejsan! Tisdag idag och det innebär skola mellan 8-16 floristik hela dagen. Alla var spända hela dagen tills kl 2 när vår lärare sa att bedömningen var klar då SPRANG ( bokstavligt talat ) alla in i "tävlingsrunmet" och skrek av spänning!! Mitt namn var det andra som blev uppläst, det innebär alltså att jag kom på fjärde plats. Känns okej, bättre än väntat men hade jag bara haft 1 poäng till så hade jag hamnat på en tredje plats. Allt räknas i poäng och jag hade 80 poäng av 100 möjliga vilket faktiskt är bra poäng.

Det var så otroligt kul att tävla så vi skulle försöka ha det lite oftare i klassen, det ska bli kul :)


Här kommer lite bilder på min bukett!


Nu återstår det att se.

Godkväll, snart godnatt för min del. Jag är trött som en liten gris idag. Det var ju som sagt tävling innan idag om vilka två som ska vara med på den riktiga tävlingen i Jönköping om några veckor. Det kändes bra men alla var jätteduktiga och gjorde hur fina arbeten som helst så det återstår att se hur det gick. Imorse blev det ingen träning, jag var så trött så jag kände mig medvetslös men detta innebär att imorgonbitti blir det riktigt jobbig träning, så att man nästan kräks, men bara nästan.

Imorgon blir det skola 8-16 och efter det ska jag bara hem och plugga lite sen ska jag och mamma vara barnvakt till systerns små trollungar. Nu ska jag kolla lite till på tv sen ska jag sova, många timmar!!!

Godnatt puss ❤




Slappesöndag

Hejsan hoppsan, här har vi slappesöndag. Ätit middag hos mamma och pappa och även hunnit kolla på en film. Nu ska vi snart köra hem då jag kom på att jag har lite att plugga på när jag kommer hem. Sen blir det tidigt i säng idag, imorgon väntas träning 6.30!

Veckans schema just nu:
Mån- träna på morgonen, intervaller. Skolan där det är uttagning till en tävling. Plugga svenska.

Tis- träna på morgonen, intervaller.
Skola.

Ons- träning någon gång under dagen. Skolan till 12.30 ( UNDERBART!! )

Tors- ledig eller jobba, vet inte än, Vilket innebär antingen träning eller inte.
Mysa med Gisse innan hon reser!

Fred- skola till 15.00, umgås med vänner, middag & utgång.

Lörd- åka på äventyr med kärleken på vår 4års dag❤

Sön- kryddparty annars bara mysa hemma.


Hejsan hoppsan söndag.

Hejhej! Söndagen är redan här, med andra ord så gick denna helgen för fort även denna gång.. Hoppas nästa helg hinner vara lite längre då jag och min kärlek firar 4 år då, helt galet! Så då vankas det någon liten utflykt, men det återstår att se vart vi åker. Och det ska även hinnas med utgång och mys med tjejerna ❤

Igår var det ju tjejmiddag hos min syster, det var blandade åldrar mellan 18-51år. Kul som tusan!
Idag är man trött men konstigt nog pigg ändå, skönt att det bjuds på middag hos mamma och pappa idag då:) Igår så var jag även med Angelica på Ikea, det inhandlades en del och om några veckor så kommer vi ha en galet snygg soffa!!:D jag fick ett litet ryck och rustade upp toaletten med lite rosa ting, och med rosa kan det inte bli annat än snyggt. Fast vårt badrum är gammalt så får man göra det bästa av saken, så nu ser det ut såhär:)


Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!