sorry för dålig uppdt.

hejhej, jag kände att det var väldigt länge sen jag skrev något här :P Men jag har tröttnat... Men iallafall det har hänt en hel del :) Jag har hmm.. haft PÅSKLOV :D:D Skit bra var det, hela lovet träffa jag pojkvän och vänner, så jävla bra!  Och sen började jag praoa på väwthuset som florist i måndes och det är verkligen jättekul och jag trivs jättebra! Jag hade velat stanna flera veckor till :) Och igår körde jag upp, och det gick as kalas :D Nu är det bara teorin kvar och det är det jobbigast. 
Men iallafall, nu är jag ganska inne på att välja florist linjen faktiskt, men vi får väl se om jag ändrar mig sen tills jag ska välja eller hur det blir :)

Denna helgen blir faktiskt lugn, riktigt länge sen jag hade en lugn helg. Imorgon blir det malmö med mamma, pappa, mormor, morfar :) kommer säkert bli mysigt! Resten av helgen ska jag umgås med Älsklingen :)


Chris, jag älskar dig



Puss<3

stan idag :)

Hejhej :) Igår stack jag& Ida till huaröd, det var trevligt! :) På kvällen rökte vi lite vattenpipa sen vid 11 tiden kom Chris&Dennis och kollade på två filmer med oss och självklart råkade jag somna lite(A) Och då fick jag en smäll i pannan så jag vaknade :P hahaha Nu var nyss Jonny här med påskägg :P Och snart kommer mormor & morfar så ska vi in till stan och jag ska välja konfapresent :) Sen händer nog inte så mycket mer idag tror jag, inte vad jag vet än iallafall.

Puss <3

ARG!!!

Hej, nu var det ett tag sen jag skrev sist :/ Lovet började i torsdags fast jag var ju inte på praon så mycket förra veckan heller. Sen i tordags har det varit jätte mysigt och kul! I torsdags var det kyrkan vilket var riktigt drygt men efter det så stack några stycken ut och grillade och hade mysigt :) och i fredags var vonka & Daniel & Jomanda hos oss sen kom det fler på kvällen så det var riktigt kul kväll/natt! :D  I lördags var det bara jag och min älskling som satt ute och rökte vattenpipa och sjöng och hade jättemysigt! Igår var typ hela släkten hos mormor och morfar och firade mormor som fyller 76år idag :D GRATTIS!!! Sen på kvällen var det jag Chris & Dennis som satt ute och rökte vattenpipa och snackade och hade trevligt! Idag händer inte så mycket, är hos Thess nu med Chris & mamma & pappa och har nyss käkat, ska nog snart köra och köpa dippa sen åka hem och äte Chips och Dippa och kolla på skrackfilm!

Lovet kommer säkert att bli skitbra, har planer till nästan varje dag iallafall :)


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Puss <3

Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!