Ändrade planer!

Godkväll! Idag blev det ändrade planer. Min kund ändrade tiden tills på fredag så jag har mest tagit det lugnt idag:) i eftermiddag efter älskling kom hem så åkte vi och köpte en ny loggbok till mig och kollade ut vilka tapeter som ska inhandlas imorgon till den nya lägenheten :)

Jag har även gjort 6 handbuketter som ska hämtas imorgonbitti. Min mammas kusin har gått bort i cancer så imorgon är det begravning. Eftersom jag inte var så nära denna person så har jag valt att inte följa med eftersom begravning är det absolut värsta som finns! Men jag har skickat med en ros även från mig!❤ jag har varit på 3 begravningar under mitt liv. Dessa begravningar var väldigt gripande, min farmor & farfars begravning och även en liten flicka på bara några år som vi kände som gick bort i cancer.

Nu ska jag kolla lite på tv innan det blir sängen! Det är så skönt att sova flera extra timmar per natt nu på lovet :) godnatt på er, sovgott !


Hejhopp!

Idag är en bra dag känner jag! :) har tagit det ganska lugnt hela morgonen och nu ska jag snart cykla och hämta lite saker hos min vän Johanna. Sen ska jag se om jag hinner fixa till mina naglar lite snabbt innan jag har kund kl 14.

Det är så kul att bygga naglar nu när man börjar få fler kunder och det sprider sig ganska snabbt vilket är jätte roligt!! :D så nu är det snart dags att beställa hem yttligare lite nytt :) har ju redan runt närmare 90glitter i olika färger & former och gelé i 12 färger så denna gången blir det mer nya filar och nya geléer och lite annat som är bra att ha :) Nu när man känner att filt verkligen uppskattar det man gör och kommer på återbesök m.m så värmer det ordentligt inombords! Älskar att se folk som är glada och nöjda över det jag gör :)

Ikväll händer det antagligen lite roliga saker som jag skriver om kväll ifall det blir som planerat! :) hihi

Inspirations naglar!!


På väg till älskling❤

Hejhej! Har varit och handlat med min älskade mamma och nu Sitter jag på bussen på väg till älsklings jobb för att sedan åka och hämta barnen på dagis och fritids :)

Skriver nog inte mer idag, så ha en fortsatt trevlig dag! Imorgon är det onsdag och halva lovet har gått :O aja jag njuter så mycket det bara går. :)


Loggboken

Nu har jag skrivit i loggboken i över 2 timmar och jag har 6 saker kvar att skriva om men först måste jag köpa mig en ny bok att skriva i. Jag har mer att plugga på men jag tänkte göra lite imorgon och lite på fredag också:) så blir det inte lika stressigt men jag ska lägga mig i ett bad snart och koppla av och läsa en bok som också ska va klar när skolan börjar igen.. Men det är inte riktigt min grej att läsa böcker, jag har inte tålamod till det.

Nu är det ju snart vinter så jag ska börja städa ut mina kastanjer som börjar bli fula och äckliga. Ska försöka komma på något annat mysigt att ha mina lyktor och på mina ljusfat.. Förslag ?


Mys ❤

Gidmorgon mina vänner! Jag sov länge ?!? Vad har hänt ?!? Gud så skönt!! Jag ligger kvar i sängen men ska snart gå upp :) har en hel del att göra idag. Hela dagen fram tills vid 3 så ska jag bara plugga:( tråkigt men det behövs..
Där finns nog en liten bit kladdkaka att trösta mig med mitt i pluggandet. Hihi men först frukost !

I eftermiddag blir det mys med barnen och ikväll mys med kärleken:) ❤

Bilderna som togs igår med mina hjärtan kommer här ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_508f97bae087c322fe762621.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_508f97bae087c322fe762621.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_508f97deddf2b3733c000f40.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_508f97ea9606ee549a99de4a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_508f97fdddf2b37308000f47.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_508f980eddf2b37313000f78.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_508f983e9606ee54fe6d810a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_508f98409606ee54a2efd1b2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_508f9857e087c3233516e023.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_508f985de087c322fe76262f.jpg" class="image">


Underbar kväll!

Nu är jag hemma efter en underbar kväll!! Har umgåtts med mina allra bästa vänner och då mår man bra❤ vi har lagat taco och ätit tårta och annat mys! Suttit och snackat & skrattat i flera timmar, ååh vad jag älskar er mina vänner! ❤

Nu ska jag lägga mig intill min sovande älskling. Sen ska jag sova, imorgon blir det massa plugg och umgås med mina älsklingsungar ! ❤

Det har tagits en hel del bilder ikväll. Bilderna får
Ni se imorgon ❤


Kusin mys ❤

Har varit en jättemysig förmiddag! Har gått i stan, myst med lille Adrian!❤ Min andra kusin kom också hit innan Malin & Adrian åkte hem så det var mycket trevligt! Nu ska jag cykla in till stan och möta upp mina vänner sen ska vi mysa ikväll! :)

Söta Adrian ❤


Mys-måndag!

Godmorgon! Lovet har börjat och jag ska ta väl hand om det:) idag kommer min kusin Malin & lilla Adrian in till stan :) vi ska mysa och se om vi hittar något kul i stan! ❤

I eftermiddag ska jag träffa mina älskade vänner och umgås med dem resten av kvällen :) mysigt!

Idag blir det en riktig mys-dag för min del! Så jag ska snart ta mig upp i sängen och baka kladdkaka och göra vid mig! :)

Ha en bra dag!❤


Beställning! Vacker bladkrans


Söndag!

Gidmorgon hoppas ni inte har glömt att ställa tillbaka klockan en timme ;) haha nu har vi precis vaknat och ligger kvar i sängen än så länge. Vi ska snart ta oss upp och fixa allt vi ska göra innan vi åker hem till syster och mysa med dem :)


Mina sockerhjärtan❤


Mys med min skatt! ❤

Hejhej! Hoppas allt är bra! Med min är det bra! Sitter i soffan nu i min älskade jumpsuit och kollar på film och myser med godis och massa tända ljus:) och även en älskling som ligger och sover i mitt knä! Hihi

Vi vilar lite nu för sen ska vi hämta mamma och pappa ikväll på fest så vi får upp sen igen:)

Imorgon har vi en hel del att hitta på, jag har 2 kransar att göra som är beställda och vi ska städa m.m ska även hälsa på syster och barnen, längesen vi träffade dem nu:( så imorgon blir det massa mys!

Det ska bli så skönt med lov nästa vecka!! Har dock lite att plugga på, ska skriva i min loggbok, skriva en insändare på engelska, läsa en bok.. Tänkte försöka göra lite imorgon och resten i början på veckan så man kan slappna av sen och bara njuta innan skolan drar igång igen...

Men när skolan väl börjar igen så är det bara att börja räkna ner inför jul, USA, min 18årsdag m.m som händer inom snar framtid!! :)




Massa skratt!

Hej alla glada! Nu är vi uppe och se städat och ätit frukost:) vi håller just nu på med tvätten och umgås med Chris mamma.

Gårdagen bjöd på riktigt mycket skratt, dans och andra roligheter! Vi hade en riktigt trevlig kväll:) alla var utklädda och fina! Själv var jag "miss universe" :) här ska grejas lite till sen ska vi åka hem och ikväll blir det nog bara en myskväll med min kärlek!❤

Bilderna får tala för Sig själva! Jag kan ju bara säga att jag har underbara vänner ❤


Nu drar festen igång!


Bussen !

Hejhej! Har inte haft tid alls att blogga idag,vi har gjort massa i skolan och vi slutade inte försen kl fyra.. Nu sitter vi iallafall på bussen på väg till Tollarp. Jag, Bella, Lollo och Elin! När vi kommer till tollarp så taggar vi och börjar fixa oss inför kvällens Haloweenfest!

Idag i skolan så gjorde vi ekologiskt binderi, vi gjorde en krans av grenar idag, väldigt fin! Bild kommer här!
Skriver kanske senare, annars ha en trevlig kväll!! ❤


Taken 2

Hej! Som rubriken lyder så ska vi på bio, vi ska kolla på Taken 2. Hoppas att den är bra, ettan var iallafall jätte bra :)

Dagen har bestått av massa minnesarbeten i skolan :) vi fick en projekt att göra en "serie" jag valde att göra 2 små kransar och ett hjärta klätt i mossa med rosa/röd dekorering + grönt :) blev nöjd med allt! Fast min lärare ville att jag skulle ändra på hjärtat vilket jag inte allt blev nöjd med... Vi fick välja att ta med något hem. Jag tog med min ena krans, så nu står den fint på matbordet med 2 ljus i mitten:)

Kom att tänka på vad man har utvecklats dessa åren på floristlinjen jag hade ju aldrig innan fått tanken att lägga ett minnesarbete som ska ligga på en grav på matbordet ? Men det är ju jätte fint! Jag hade innan inte heller fått för mig att gå ut och plocka massa material men det är ju verkligen fint med material från naturen :) något som jag inte alls gillade innan jag började på skolan var grenar, jag kunde inte förstå att man kunde tycka att det var fint. Men nu älskar jag att arbete med grenar!! Grenar med lite mossa på är ju så himla fint :)

Aja nog om detta! Nu ska jag duscha sen ska vi snart sticka in mot stan.

Ha en bra kväll! Bild på mina arbeten kommer här !


Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!