Nästsista dagen på detta året

Herregud vad tiden går snabbt. För ett år sedan tänkte jag "snaaaart fyller jag 18" och "snaaaart får jag äntligen ta mitt efterlängtade körkort" nu är den tiden förbi och det känns fullt naturligt att ha körkort, ha en egen bil och att vara 18år! 


Det bästa med 2013:
Körkortet 🚗
18års festen 🎈 
Massa jobb 🌸 
USA 🇺🇸
Vi flyttade in på riktigt i lägenheten 😍
Skaffade Svante 💕 


Det sämsta med 2013:
Jag har inte hunnit Med allt jag har velat. 
Jag har inte kunnat/ orkar träna så mycket som jag enentligen vill.

Jag kommer inte på sämre saker med 2013 faktiskt. Alltså har det varit ett väldigt bra år för min del! Hoppas på ett minst lika bra 2014! Då väntas Student, 19års dag, Stockholmstripp med finaste tjejerna, jobb förhoppningsvis, kanske någon resa med mitt hjärta ?

Bilder från detta året som får
Mig att le! 
























Fjärilarna tittar fram!

Detta inlägget skrevs för ett år sedan, åååååh vad jag vill tillbaka! Det var verkligen mitt livs bästa resa och ett otroligt äventyr som jag aldrig kommer glömma.

 

Hejhej! Fjärilarna i magen börjar titta fram nu! Känner mig spänd, glad, lycklig, nervös på samma gång. Nu ska vi iallafall köra mot Kastrup och sedan börjar äventyret :) 


Vi lyckades somna i nästan 3 timmar nu inatt iallafall men jag hoppas på minst 5-6 timmars sömn till på flyget för att orka att vara uppe en hel dag till :)

Denna dagen är så efterlängtad! Har sett fram emot detta så otroligt länge och äntligen är det dags, obeskrivligt!
Kommer dock att sakna alla er här hemma men vi ses om 2 veckor ungefär! Puss !


Världens bästa!

Min Mormor & Morfar är verkligen dem bästa man bara kan tänka sig.
Snälla kan inte ni stanna på jorden föralltid?! 
Jag vill aldrig behöva oroa mig att ni kommer att försvinna. 
Jag älskar er.

Myspys

Godmorgon eller snarare Goddag. Idag sov vi ända tills halv 11, helt underbart att sova ut utan att vakna av klockan som ringer.
Idag ska jag lämna hjärtat vid tåget om någon timme sen ska jag bara mysa lite hemma innan jag har nagelkund i eftermiddag. Ikväll kör jag hem till mamma och pappa för att mysa där och sova där tills imorgon. Imorgon & Tisdag är det jobb som gäller sen är jag ledig tre dagar, då ska jag sova ut, njuta och umgås med mitt hjärta!

Nåja, det jag hade tänkt skriva om i detta inlägget var egentligen gårdagen. Cicci, Oscar, William och Gisse var här och åt god mat och umgicks. Underbart att träffa dem igen, då dem bor lååååångt härifrån, närmare bestämt i San Diego. För ett år sedan idag åkte vi till Los Angeles för att fira nyår och sedan åkte vi vidare till Cicci & Oscar för att hitta på massa skoj med dem i San Diego. Alltså ett år sedan vi åkte och jag hade gärna åkt dit igen när som!

 

Lördag!

Tidig lördag, att gå upp klockan 7 en lördag borde vara förbjudet! Idag börjar vi klockan 8 för att hinna göra upp en massa nu nytt till butiken och även för att städa. Så jag chansar på att jag somnar tidigt på hjärtats arm även ikväll. Imorgon är det dags för lite ledighet, ska bli så skönt!  

JAG ÄR MED BARN

Haha skoja, men jag är med Bil! Vi har nyss varit och handlat med MIIIN bil. Känns rätt gött att säga det faktiskt om jag får säga det själv. Idag besiktigades bilen och då blev den MIIIIN. Som sagt egentligen var inte detta vad jag hade tänkt mig men det var ingen stor affär så den får duga just nu :)  det känns bra och jag är nöjd! Nu ska man bara lära sig att köra denna bilen också bra! 

Tjuvkik, imorgon får ni se mer. 
Nu ska jag bara köpa lite mys att ha i bilen såsom tuggummin, läkerol m.m. Fick en doftblomma i present av hjärtat idag, gullet ❤️


Tröttare än tröttast

Godmorgon! Om en timme börjar man jobba, jag är så otroligt trött idag! Men det brukar ordna upp sig efter en stund. 
Efter jobbet är det bara en lugn myskväll med hjärtat som väntar. Efter allt julstök nu i flera dagar ska det bli skönt med en endaste lugn kväll :)  




Annandag jul.

Nu är vi påväg till svärmis och Tomas för att umgås lite alla barnen.  Imorgon är det dags att jobba igen så jag blir nykter och kör idag :) körkortet, du skulle bara veta hur älskad du är! I snart ett halvår har du varit mitt, vad gjorde jag innan? 

Snart har jag ju antagligen en bil! En alldeles egen som jag får använda hur mycket jag bara vill!! 


Julen i stora drag :)

Jaha, julen är över och nu är det nyår man ser framemot! Jag hade en fantastisk jul med massa underbara människor omkring mig och fina julklappar och en härlig stämning. Jag fick ljus & ljusstakar, en låda, en väggklocka, pengar, presentkort, två träningsbyxor, en Pandora ballock, bare minerals smink, korthållare, schampoo &Balsam, presentkort på scack matt, rattmuff m.m. Lite bilder kommer här: 





Jag är otroligt nöjd. 
I år var första året jag och chris fick lite gemensamma julklappar, kändes lite vuxet måste jag säga! Där fick vi kalender, foto på barnen och denna söta disktrasa. 



Nu är det min tredje lediga dag sen imorgon är det dags att jobba igen. Fre- tis. Jag har världens bästa jobb och jag älskar verkligen att jobba! ❤️ Efter dessa dagarna på jobbet så  tror jag att jag faktiskt ska ha lite jullov. Älsklingen är också ledig så vi får väl så vad vi hittar på:)  
Nu ska jag äta frukost innan min Nagelkund kommer :) 


dan före dag före doppardan, eller ?

Klöddigt det där, jag får
Inte riktigt rätt på det! Har jobbat mellan 10-17, det fanns en hel del att göra idag idag. Jag har inte hunnit med så mycket ikväll, Tänt ljus och bara njutit av att vara med min älskling ❤️
Nu har jag bäddat ner mig och är sjukt taggad för en stor dag imorgon, största dagen på året i denna branschen! Det ska bli sååå kul! Imorgon efter jobbet åker vi till Chris mamma för att fira jul där med dem och även en stund på julaftonsmorgon:) jag längtar! Längtar efter att få mysa ner mig i soffan imorgon och känna att man är ledig i hela tre dagar och att julafton närmar sig med stormsteg! 

Nu hade jag tänkt sova så att man är pigg imorgon. Godnatt på er!   

Tomten testade sin outfit för julafton idag! 


Älskade underbara ställe ❤️

Hej! Ikväll är det en lugn kväll, alla julklappar är numera inslagna, skönt! Idag var det min sista dag på
Praktiken och jag fick höra ord som verkligen värmde i mitt hjärta.  Jag fick även en fin amaryllis med ett gulligt kort och ett halsband & armband från snö of Sweden. Jag blev så glad ❤️ 

Nu är det jobb i 3 dagar till som gäller sen är det äntligen julafton, bästa dagen på hela året! Så om 3 dagar väntas hela tre sovmornar, känns som att det är dem tre första på 5 veckor men riktigt så är det ju inte.  Jag kan ju iallafall säga att jag längtar efter att kunna slappna av, släppa all stress och allt man har i huvudet just nu. 

Mina fina presenter ❤️




Sölvesborg / Åhus

Godmorgon! Igår var jag i Sölvesborg på praktiken, vill ju bara lite på båda ställena :) idag är det Åhus som väntas. 
Känner mig dock inte riktigt hundra idag, ont i magen, ont i huvudet och kallsvettas... Får väl hoppas att det försvinner med dagen.  Som mamma alltid har sagt "det är bättre att försöka och hellre gå hem om det inte går över" 

Förövrigt så har jag något att fundera på, bilköp eller inte ?!?  Även om det inte  riktigt är Vad jag hade tänkt mig så känns det lockande!    



 


Uppdateringen har inte varit den bästa denna veckan...

Jag har haft så mycket annat i tankarna och att göra framför allt! Varje dag efter praktiken har det funnits något som man ska göra så tiden till bloggen har inte funnits. Jag gjorde som sagt naglar på Gisse i veckan efter 4 veckors utväxt, vi glömde att ta en före-bild men så här blev resultatet iallafall :) 



Rött & glitter & stjärnor

Helgen har varit lugn för min del. 
Fred- mys hemma hos mamma & pappa
Lörd- jobb, myskväll med hjärtat.
Sönd- tillbringat dagen i färlöv och även kollat när Moa gick lucia i kyrkan :) 
Nu börjar solsidan sen ska Svante badas! 

Bild från idag :) myspys ❤️



Onsdag lunch :)

Hej! Nu är lunchtiden snart slut så jag kokar upp lite te och värmer mig med när jag ska köra igång med begravningen inför imorgon och fredag:) 
Imorgon har jag fått ledigt för att vila upp mig inför 2 hektiska veckor i julruschen. Man börjar märka att julen är på ingång. Mer folk i butiken, mysiga planeringar ska göras upp, stressigare dagar vilket är helt UNDERBART!!! 

Imorgon när jag är ledig ska dem absolut sista julklapparna inhandlas och jag ska städa och bara lulla runt i min onepiece :)   

Ikväll har jag Nagelkund, så före & efter bilder kommer imorgon antagligen :)  




Glöggmys i soffan

Hej! Sitter nu här i soffan med en kopp glögg, choklad & chili glögg. Mitt betyg blir 3/5 helt okej alltså men jag föredrar vanlig glögg!  

Dagen har gått fort som bara den, första gången jag kollar på klockan är den 12.30, nästa gång jag kollar är det 17.30 och dags att börja bära in och städa. Underbart när man har fullt upp :) 
Nu ska jag kolla lite på drömkåken sedan morden i Sandhamn. 

Idag bytte jag helg med Amanda på jobbet så då bestämdes det att jag blir ledig julafton och jobbar nyår! Perfekt för mig. Julafton för mig är väldigt speciellt och det finns så mycket jag vill hinna med just den dagen. Vi åker runt en hel del och det ska bli kul att kunna vara med på det även detta året. Nästa år hoppas man att man är jobbar, för när skolan väl är slut så vill jag jobba så mycket jag bara kan :)  




Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!