Vilken dag!!

Vilken underbar dag!
Jag har haft så kul och nu är jag väldigt trött och hungrig. Jag har varit iväg och gjort bordsdekorationer till ca 50bord som var blev väldigt fina!
Nu hoppas jag bara på mer jobb till julen:) Lite bilder på butiken och dukningen kommer här:)


På tåget !

Nu sitter jag och Elin på tåget på väg till Helsingborg! Lite fjärilar i magen men det ska bli jättekul! Nu är vi i tydinge så vi har en bit kvar.. Skriver senare ikväll när vi sitter på tåget hem:)❤


På tåget !

Nu sitter jag och Elin på tåget på väg till Helsingborg! Lite fjärilar i magen men det ska bli jättekul! Nu är vi i tydinge så vi har en bit kvar.. Skriver senare ikväll när vi sitter på tåget hem:)❤


Jobb i Helsingborg !

Hej hej!

Ikväll har jag en kul grej att berätta! Jag och min klasskompis Elin fick jobb imorgon i Helsingborg!! Jag är så glad, förväntansfull!! Men samtidigt nervös för det blir min första dag som jag jobbar i en blomsteraffär. Men detta är min dröm och ett av mina mål med min utbildning. Så imorgon blir det en låååång fredag! Men även en väldigt rolig sådan hoppas jag!

Nu ska jag hoppa i säng så att jag orkar upp i tid imorgon!


Tomorrow..

Godmorgon gott folk! Nu är det snart dags för skola igen, vi börjar en ny kurs idag så det ska bli kul! Kursen ska handla om exponering :)

Imorgon är det dags att få Nyckeln och sätta igång med renoveringen redan imorgon eftermiddag:) längtar!

Ha en bra dag!!


Att vara i skolan under en studiedag!?

Det trodde jag aldrig! Alltså att jag skulle befinna mig i skolan under en studiedag. Men just idag blev det så:) alla mina beställningar är nu klara och kan börja levereras, sååå skön känsla! Vi har dock en marknad att se fram emot i degeberga den 9e december och lite kransar som ska säljas på andra ställen, så helt klara är vi inte än. Helt klara blir vi nog inte försen jullovet drar igång.

Jag har hunnit få nya fräscha naglar också idag! Franska med lite paljetter på ringfingrarna, snyggt!

Jag kom nyss hem nu efter ett mysigt restaurangbesök med pojkvän & svärmor, mysigt och så gott! Tack igen båda två❤ men just nu är jag så mät så jag hade kunnat spricka!!

Nu kom det en gullig pojkvän som ville kramas och det tackar jag inte nej till;)


Godkväll!

Hejhej! Tisdagen, värsta dagen i veckan på grund av alla lektioner. Men vi har hunnit med ett litet kalas för Chris farmor och hon uppskattade blomman hon fick ;) Nu blir det lite tvtittande innan jag ska lägga mig:)

imorgon har vi studiedag men jag och min klass ska till skolan ändå för att få våra kransar klara :) Alltså börjar dem levereras efter imorgon vilket kommer vara en såå skön känsla!

Tidsfördriv under skoldagen..


Kylig morgon..

Godmorgon! Det ser riktigt kallt och dystert ut idag. Skola först idag sen ikväll blir det kalas! Får se om jag kanske köper med något jag gjort från skolan till Chris lilla farmor som fyller år idag, då blir hon säkert glad:) Förövrigt springer jag runt och luktar på mina rosor hela tiden hihi! Oj nu blev klockan mycket helt plötsligt, måste cykla nu!❤


I'm nothing without you!

Min älskade älskade pojkvän! ❤Hur lycklig blir man inte när ens pojkvän överraskar en?!
Jag blev överlycklig när min kärlek kom hem med denna söta bukett med underbara rosor och massa godis till mig! Han vet precis vad jag behöver ❤
Nu har vi precis tagit ett mysigt bad och snart ska vi kolla på film! Denna måndagen blev toppen helt plötsligt! ❤

Jag älskar dig mitt hjärta! ❤


Kall men mysig söndag!

Julskyltningen gick bra förutom att det var väldigt kallt! Kunde knappt gå efter mina 3,5 timmar i stan.. Vädret skrämde tyvärr också iväg en hel del folk. Men annars var det trevligt och mysigt! Vi skyltade upp fint och det fick vi höra mycket beröm för! Ikväll har jag som vanligt badat och pluggat och kollat på solsidan.

Imorgon börjar en ny vecka, ännu en kransvecka. På onsdag ska alla kransar vara helt klara och då börja levereras! Kommer vara skönt när allt detta är över men det har dock varit jättekul att göra detta projektet! Kalas väntas också denna veckan och längtan efter att få nyckeln till lägenheten.

Vårt stånd idag! Väldigt mysigt måste jag säga!


Pigg och vaken !

Godmorgon! Vaknade upp utsövd imorse faktiskt, skönt! Denna helgen har varit så Lugn och skön! Från och med nästa helg så blir det renovering varje helg fram tills jul och då flyttar vi över möblerna :) längtar så att jag spricker!!
Just nu finns det massa att se fram emot! Här kommer en liten lista!

❤Får lägenheten
❤Renovera
❤Jul
❤USA
❤Bli klara med renoveringen
❤Jag blir ARTON!
❤Massa kalas i februari/mars
❤Praktik


Snart blir det frukost sen ska jag till stan :) det blir nog kallt att stå där i 3timmar idag, så det blir varma kläder iallafall. Kvällen blir antagligen också lugn, jag ska försöka plugga lite :) ha en trevlig söndag gott folk!


Filmmys!❤

Hej! Denna dagen har varit så lugn och skön! Jag och älskling har kollat på några bra filmer, sovit lite och bara haft det allmänt slappt och skönt!:) ska snart gå och lägga mig nu! Imorgon ska vi sälja kransar på julskyltningen i stan mellan 12-15:) ska bli kul! Hoppas bara vi säljer alla kransar också! Skriver mer imorgon! Godnatt ❤


EN MÅNAD!

Kvar till julafton!!! Hur sjukt är inte det?! Jag längtar som en galning efter allt som har med julen att göra! Advent, julmusik, julbak, julpyssel och allt annat som hör till!

Idag blir det massa mys med familjen precis som igår! Sen ska jag göra några kransar ikväll för då blir det en lugn och mysig kväll med kärleken! ❤ Efterlängtat❤

Hyacinter! Ska fylla den nya lägenheten när den äntligen blir klar!


Mysiga, underbara fredag!

Vilken härlig dag! En torsdag som känns som en fredag dock trodde jag att det var lördag imorse när jag vaknade ?! Nåja, naglarna som jag Gjorde på Anette idag blev riktigt snygga och jag är supernöjd! Kvällen har innefattat massor av skratt med underbara människor, Anette, Elin, Emma och Chris ! ❤ Stackars grannarna som borde ha hört oss..

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och längta tills imorgon då denna hetsiga vecka är över och det väntas en efterlängtad helg och en hel del kransar ska göras, närmare bestämt 6 st!

Naglarna på Nettan idag!


TORSDAG

Snart är helgen här, underbart!! Behöver en hel lördag att vila upp mig på! Idag är det floristik hela dagen, känns kul ;) våra beställningar av kransarna ska lämnas in idag och räknas igenom! Kul att se hur många det blev tillslut, men det blev nog en hel del!

Ikväll blir det att slå in lite julklappar och göra någon krans om jag hinner. Skrev mer ikväll om det finns tid, har ju en kund också idag:)


Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!