Godmorgon?!

Hej! Idag vaknade man sent efter en trevlig och sen kväll igår! Vi åt god mat & efterrätt och spelade lite roliga spel. Så en hel del skratt blev det, kan jag lova. Nu ska jag kolla på ett avsnitt innan vi ska till svärmor och äta middag:)

Nu har kanske äntligen det fina vårvädret kommit för att stanna! Man kan ju alltid hoppas!! Men då är bara frågan, vad ska man ha på sig idag.. Varmt i solen men kallt i skuggan, vilket ilandsproblem.

Vaniljpannacotta med jorgubbsås, smaskens!


Paus i städandet..

Snart är hela lägenheten städad! Känns skönt! Elektrikern är här och kopplar in det sista så när han är klar om någon timme så blir det en runda i stan. En påslpresenter till svärmor ska fixas och även lite annat. Sen är det dags att förbereda inför kvällen :)


Godmorgon!

Efter en mysig påskmiddag hos mamma och pappa med familjen så åkte vi hem och Johanna och Nille kom till oss :) vi hade en supertrevlig kväll och jag fixade även Johannas naglar:) idag blir det lite städ och fix innan våra vänner kommer på middag ikväll :)

Så glad påsk gott folk!


Påskmiddag :)


Äntligen!

Äntligen hittade vi ett fint bord på blocket. 3000kr fattigare men ett supersnyggt bord+ stolar rikare!
Så nu är vi ett steg närmare ett färdigt kök. Idag eller imorgon när luckorna också kommer på plats kommer det kännas underbart. Alla skåp är också städade och ordnade nu. Känns fantastiskt bra.


Påsklov!

Då var det påsklov, vad händer nu då?

Fredag- middag med släkten
Lördag- träffa vänner
Söndag-plugga
Måndag- mormor och morfar ska hälsa på.
Tisdag- träffa Malin och Adrian.
Onsdag- äntligen träffa tjejerna från klassen.
Torsdag -?
Fredag- plugga. Kalas för mormor.
Lördag- ?
Söndag - plugga.

Känns som att jag har lite att göra ändå fast jag inte skulle planera så mycket. Så är det alltid när jag säger att jag inte ska planera. Jag ska dock försöka plugga lite varje dag och även träna lite nästan varje dag!


Godmorgon!

Underbart när det känns som lördag men det är bara fredag:) dock så kunde ju faktiskt vädret varit bättre, hoppas inte snön lägger sig allt för mycket iallafall för vi ska cykla ikväll. Ikväll blir det middag hos mamma och pappa med en del av släkten, mysigt:)

Under dagen blir det massor av fix, dem sista luckorna ska målas, och dem som är klara ska sättas på plats. Kanske kommer t.o.m. Handtagen på plats. Vi ska även städa lägenheten och sen kommer man säkert på något mer under dagen. Vi skulle vilja köpa nytt köksmöblimang, så om någon har något vitt/ svart eller ekmöblimang till salu så hojta till :)

Jag har legat vaken i en timme men jag orkar inte gå upp än ;)


Älskade underbara personal!!

Dagen har varit helt underbar!! Det har varit massor av kunder hela dagen så den mesta delen av dagen så har hjälpt kunder :)

Som present så fick jag min efterlängtade hortensia med en jättefin kruka med ett gulligt kort och ett underbart Åre choklad! Inte nog med det!! Jag fick en helt underbar bok med fantastiska bilder i. Jag blev så otroligt glad när dem berättade att det bara är några få som har fått denna boken, bara dem som har varit extra duktiga ❤ jag fick även massor av komplimanger av alla, man blir så rörd.

Nu har jag och älskling nyss ätit en sen middag och tänkte nu kolla lite tv innan det blir sängen, båda två känner oss väldigt trötta idag.

https://cdn2.cdnme.se/1064557/7-3/pic_51549734ddf2b35c6d46dd5a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1064557/7-3/pic_5154973a9606ee466ef903e0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1064557/7-3/pic_51549740ddf2b35c5e9b8ec0.jpg" class="image">


Skärtorsdagen..

Redan är det påsk och praktiken tar slut idag.. Tråkigt men sant!
Jag har bakat en liten kladdkaka att bjuda på idag till fikan :) Jag hoppas såklart på att bli inringd lite då och då hos Mats- Ola, men vi får väl se!

Angelica sov hos mig inatt, tack för det❤ så idag är det en trött Frida som ska gå till bussen.. Timmarna går visst fort när man ligger och pratar ;)


Nästsista dagen..:(

Godmorgon på er! Nu är det snart slut på min praktik..:( så tråkigt verkligen. Jag trivs så otroligt bra med alla som jobbar där och dem säger att dem trivs med mig. Vi får hoppas på lite sommarjobb där iallafall:)

Älsklingen min är bortrest från idag tills imorgon så jag ska spendera min kväll med min vän Angelica som ska hålla lin sällskap!:) ska bli jätte trevligt!
Så vi ska ha lite nagelfix och mys ikväll:) Man är ju inte hemma försen vid halv 7 så man hinner ju inte med hur mycket som helst... Men lite tjejsnack hinner man alltid med ;)


Happy day😃


Myskänslor på hög nivå!

Ibland bara får jag underbara myskänslor! Någon mer som får det? Jag känner bara för att tända massa ljus och mysa till det med någon som ligger en varmt om hjärtat! Denna känslan är helt underbar! Så nu har vi fullt av ljus tända här i lägenheten och sitter och myser vid TVn. :)


Fräscht köksfönster!

Nu har jag äntligen fått fräscht i köksfönstret med en timjan i kruka och små underbara Bellis!:) vilka underbara blommor det finns! Nu är det bara vardagsrummet också som behöver få lite kärlek! Och det kommer, snarast! Det blir nog fler söta Bellis eller pärlhyacinter till tvbordet och en lite ljusljus rosa hortensia till fönstret:)

Jag struntar faktiskt i att jag har rosa Bellis till rött kakel och rosa hortensia till röd soffa, för det är faktiskt vår! Och eftersom Chris inte bryr sig om blommor så väljer jag såklart den underbara vårfärgen och även favoritfärgen rosa!:)

Vad tycker ni? Vårfint och fräsch va ?:)


Morgonmys❤

Sitter här i soffan och har snart druckit upp min chailatte, mums! Då hoppar Lillfisen upp i knät, gullekatten❤ så här ligger vi i soffan och myser innan det är dags för mig att gå :)

Nu när man går runt i butiken och kollar på allt fint så blir man såå sugen på att köpa blommor!! En hortensia och någon småblomma och någon kryddväxt måste iallafall inhandlas..
Några småblommor ska iallafall inhandlas idag:) frågan är bara.. Pärlhyacinter eller Bellis ?! Det återstår att se :)


Trött..

Godkväll! Det blev inga våfflor idag utan det får bli våfflor imorgon istället. Vi åkte hem till mormor och morfar istället efter praktiken så det blev bara lite kycklingvingar till middag :)
Känner mig allmänt trött och sleten ikväll, så snart ska jag lägga mig :)


Våffeldagen.

Hejsan! Halva måndagen på jobbet har snart gått, Gud vad fort det går!
Nu är snart lunchen slut så sen är det dags att fortsätta snitta upp alla nya blommor och göra lite fler buketter och såklart hjälpa kunderna :)

Ikväll är jag väldigt sugen på våfflor, bara för att man vet att det är våffeldagen antagligen för jag är aldrig sugen på våfflor annars. Men våfflor, glass och sylt hade varit underbart ikväll! Vi får väl se, för då behövs ett våffeljärn också...

Skriver kanske ett litet inlägg ikväll om jag har tid :)


Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!