Morgon IW!

Morgon IW! Så otroligt skönt att klockan är halv 9 bara och jag har redan tränat & duschat. Egentligen skulle jag varit ledig idag men jag fick hoppa in och jobba, inget mig emot 😄 Så nu är det snart dags att börja röra sig mot jobbet!🌸
Kvarg & müsli nu efter träningen👌

🌸

En tisdag. Hej! Nu har snart denna tisdagen också  flygit förbi. Så underbart att krypa ner i soffan om kvällarna nu när det är så mysigt höstväder. Tända ljus och en bra film👌  

Det bästa med att inte gå i skolan är att slippa alla läxor om kvällarna. När man har jobbat klart är man klar och kan bara njuta av kvällen 🌸 



F E M

5 är hälften av 10. 5 är Dubbelt så mycket som 2,5. 5 är ett halvt tiotal. 
Fem år är alltså länge.   
Just idag är det 5 år sedan jag träffade min kärlek. Det var inte någon som trodde på oss! Egentligen vet jag inte varför men Chris hade en bakgrund och jag en annan, 3 år som skilde oss åt. Jag var endast 14år. När vi väl blev tillsammans trodde inget att det skulle hålla, Det var bara något tillfälligt tänkte folk.  Något som skulle avslutas inom. Kort. 

Men här står vi nu 5 år senare starka efter att ha gått igenom både regn och solsken tillsammans. Vissa dagar är Bättre än andra, ibland bråkar man, ibland tjafsar man men vad gör det om 100år?!  Vi har just nu allt man kan önska sig. Livet är på topp!  
 Till månen & tillbaka 💕


Svårt att sova länge..

Godmorgon!  Min hjärna är inställd på att vakna runt 8 på mornarna och därför kan jag inte sova mycket längre även om jag är ledig. Jag skulle så gärna vilja sova till 10 en morgon. Som sagt är vi ju i Göteborg nu. Ett fantastiskt hotell hamnade vi på! Tack för denna student presenten älskling ❤️  

Nu väntar jag på att hjärtat tätt intill ska vakna, så vi kan gå ner och äta hotellfrukost! Som jag längtat efter just denna frukosten. 🌸 

Mera uppdatering får ni senare i helgen! 

Aj aj

Jag skar ju mig i armen för 2,5 veckor sen och nu börjar det att läka, det kliar och ser inte alls fräscht ut enligt mig.  Det har ändrat utseende under dessa veckorna iallafall.  




 Man ser att längst ner så har det läkt någon mm redan. Men där är mycket kvar och det verkar ta ganska långt tid... Man det också att det har krympt. Från början var det ca 7-8cm långt och nu är det ca 5cm. 

Som tur är så har jag inte haft så ont av såret. Det är mest nu när det läker som det stramar när jag vrider och vänder på armen och det kliar enormt mycket!  Det är iallafall på bättringsvägen och jag ska vara glad att det inte gick värre än sådär!!


Fredag 🌸

Träningen igår var sjukt jobbig som vanligt! Jag fullkomligt älskar indoor walking☺️ Idag är det fredag och det innebär min fjärde och sista Jobbdag denna veckan. Ikväll styr vi bilen mot Göteborg, detta kommer bli en fantastisk helg!  🌸👌
 




Möblering

Hej! Nu har snart denna lediga dagen flugit förbi. Det går lika fort varenda gång. Jag har iallafall fått lite gjort idag. Kallade in grannen för hjälp sen möblerades det om både här och där.  Nu är det bara att känna in och hoppas att vi trivs med det annars är det inget större bekymmer än att vi ändrar om igen. Jag är en såndär person som fullkomligt älskar att möblera om och greja.  



Denna fantastiska ros hittade jag i rabatten! 😍 
 

 

Väldigt nöjd med dagen inköp. Denna praktiska pall. Perfekt nu till höst & vinter för halsdukar, vantar, mössor m.m. Som man bara vill gömma undan  
Rusta 199kr 




Godmorgon!

Skulle vaknat för en halvtimme sen men somnade om igen så det blev ingen joggingtur nu på morgonen. Vilket betyder att jag får ta det ikväll efter min Nagelkund... Så nu när jag ändå försovit mig så kan jag ligga Kvar här i sängen en kvart till och mysa. 

 Jag tänkte skriva även denna veckan hur min vecka kommer se ut. Det hjälper mig att komma ihåg allt. 

Måndag- jobb, kund, PW 
Tisdag- morgonjogg, jobb, massage  
Onsdag- morgon IW, jobb, 
Torsdag- ledig! Träna IW på kvällen.
Fredag- jobb, åka till Göteborg  och stanna där hela helgen med mitt hjärta. 
Tänk att vi hållt ihopa i 5år redan💗

Myspys 🌸

Idag blev det jobb fast att det inte var planerat i början av veckan. Men det gick bra ändå. Ännu en 6 dagars vecka 👌 jag längtar efter lönen,  någon mer där ute som gör det kanske?    
Ikväll är mina systerbarn hos oss och vi bara myser & njuter  i soffan ikväll och imorgon blir det mer lek ☺️ Vi har ätit taco och av någon anledning blir man alltid lika mätt varje gång. Plus lite godis på det så är jag ännu mättare och ännu tröttare.. 
 

Nu ska vi bara ha en fortsatt mysig kväll! 




Godmorgon

Här sitter jag mätt och belåten efter en skål med fil & müsli och en knäckemacka till det. 

 Vi har ju ett i-landsproblem här hemma nu och har haft i 5 dagar. Inget varmvatten...  Kan inte duscha, kan inte tvätta, kan inte diska i diskmaskinen. Imorgon ska det förhoppningsvis komma tillbaka och det hoppas jag verkligen!  Man känner dig låst av att inte kunna göra det man brukar göra dagligen.  

Detta föestörde mina joggibgturer nu månd & tisdag eftersom jag inte vill komma tillbaka och duscha i ISkalltvatten.. Men imorgon då kanske det ska gå!  

Nu är det dags att duska för hand och sen köra mot jobbet! 

En ny vecka med nya möjligheter.

Dagarna bokstavligen springer iväg. Nu var helgen över och det är en ny vecka som väntar.  Dock mycket planerat denna veckan men det gillar jag! 
 Helgen har varit mycket bra. Fest igår med massa roliga människor och idag har varit en sån där mysig hemmadag i soffan. 

Min vecka ser ut såhär: 

Måndag- jobba, middag hos Chris pappa, städkväll 

Tisdag- jogga en runda,  jobba, fira Chris mamma❤️ 

Onsdag- jogga en runda , jobba, få en välbehövlig massage hos Desse 👍 

Torsdag- ledig, träna IW 

Fredag- middag & fest med ett härligt gäng💗  

Lördag- ledig (känns overkligt med en ledig lördag!) passa dem mysigaste barnen som finns 💕  

Söndag- umgås med barnen och träna! 


Nu är det dags att sova, nattinatti 🌸

Brickbord.

I LOVE IT! 



Tisdag

Gårdagen avslutades inte som jag hade planerat med handling, städning m.m. Utan istället på akuten.. Jag slant med kvinten efter stängning och skar mig, ca 6cm  långt sår blev det och jag blev limmad & tejpad. Men som tur är så har jag inte så ont av det. Så idag får allt som skulle gjorts igår göras. Så efter jobbet blir det först middag hos mamma & pappa sen ska det handlas och städas.   


Men jag ska inte klaga, för här sitter jag och äter lunch idag. Inte helt fel med vinden, vattnets brus och en god lunch!

Lycka!

Jahapp några som är nyfikna på tävlingen kanske?! 
Jag kom på 9e plats av 30 tävlande så jag är hyfsat nöjd. Jag är glad att jag blev placerad i topp 10. Det var målet och det lyckades jag ju med! Det var otroligt roligt och lärorikt att tävla, all positiv & negativ kritik fick en verkligen att tänka till. 


Uppgiften var en oasiskrans. En blomstrande krans. Och ja det var den väl 😄

Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!