Tidig lördag!

Herregud vad tidigt att vara uppe en lördag. Jag börjar jobba halv 9 idag och behövde egentligen inte gå upp försen 7.30 men jag vaknade kl 6 när hjärtat gav sig iväg. Så sen klockan 6 har jag varit vaken, till en början kände jag mig pigg men nu är jag rätt trött igen...

Ikväll är det 18årsfest som står på schemat, men först jobb sedan en vilostund på en timme.   
 

Idag är det invigning av mina nya strumpbyxor också :) 



Somnar snart.

Ligger i sängen och är svintrött, jag somnar snart. Ville vara vara vaken tills hjärtat kommer hem så att jag kan somna tryggt❤️ Idag blev det jobb till 20.15,skoj!  Imorgon är det först praktik sedan blir det ett mysigt restaurangbesök på kvällen. 

Ville mest bara säga godnatt, så godnatt från oss 💕




Godmorgon!

Idag är det Onsdag, halva veckan redan. Denna veckan är jag i Åhus och blir bjuden på lunch av mormor och morfar hela veckan, mysigt 💕 
Nu har jag i stort sett hela veckan planerad för er som vill se hur den ser ut.  Man uppskattar ledigheten mycket mer när man bara är ledig en dag i veckan. Jag längtar efter att sova ut på söndag, bara gå runt i myskläder och vila ! 

Onsd- praktik, fika hos Chris farmor som fyller 80år idag! 

Tors- träna, praktik, myskväll med mamma & Gisse 

Fred- praktik, restaurangbesök. 

Lörd- jobba i Åhus, hem snabbt , 18års fest för två vänner från klassen. 

Sönd- slappedag! 

Bloggen hamnar lite åt sidan..

Hej! Just nu under dessa veckorna när jag både praktiserar och jobbar så hamnar bloggen åt sidan. Jag har så mycket annat att tänka på, för att inte tala om min dåliga träningsvecka förra veckan. Planen var att jag skulle träna hemma om kvällarna men orken fanns inte alls. Jobbade ju över ganska mycket också förra veckan så jag var trött och ville gärna tillbringa iallafall en timme i soffan med kärleken innan sängen kallade. Denna veckan blir mer "normal" nu när jag är i Åhus. Träning på mornarna är vad som ska ske, 3-4 gånger denna veckan.  Så imorgon ringer klockan 06.30 för att hinna träna innan praktiken. Väskan är packad och jag är faktiskt taggad, så nu kör vi. 

Veckan är inte helt planerad än, därför väntar jag med ett veckoschema
Några dagar.  Nu kallar sängen, jag är redan trött! 

Jag säger godnatt med en härlig sommarbild! 



Julmusen :)

Godkväll. Här på Bloggen står det stilla imellanåt. Men det är mycket på gång nu. Praktiken, jobbet tar all tid just nu, men jag gillar det. När man inte har tid på dagarna så tar man till nätterna för att pyssla. Så nu har jag julpyntat lite smått, planterat hyacinter i mina fina hyacintvasar.  Jag köpte även en julmus på praktiken/ jobbet idag, söt på min fina adventsljusstake 💕 






Hujedamig.

Jag är så glad, så lycklig, här trivs jag så otroligt bra! 



 

Som om inte detta vore nog så fick jag även en sådan idag, känns jäkligt bra om jag får säga det själv!! 



VIP kväll imorgon!

Godkväll! Jobbade över 30 min imorse så var hemma och hade hunnit äta innan 7 idag, skönt! 

Imorgon har vi VIP kväll i butiken inför öppningen på söndag. Så imorgon jobbar vi från 9-? Vi har drop in för gästerna från kl 16.00 så antagligen blir det en ganska sen kväll imorgon. Men det ska bli såå kul! Där är verkligen så fint och välplanerat! Jag hoppas innerligt att denna butiken kommer gå bra och att alla kunder också gillar den:) 
 
Jag gick en snabbrunda i stan i Sölvesborg på lunchen, vilken mysig stad! Nära vattnet, massa smågator och söta butiker.  

Nu är det snart paradise hotel!! Jag visar bilder på butiken på torsdag :) 

Måndagsmorgon.

Godmorgon! Tidig morgon idag för att hinna duscha och åka till Sölvesborg för att ha min praktik där denna veckan. Där jag ska praktisera är egentligen i Åhus men dem håller på att starta en butik även i Sölvesborg, så på torsdag så öppnar vi där. Jag kan tänka mig att månd- Tors så ska butiken inredas, blommor ska levereras, hyllor ska fyllas, fönster ska bli vackra.  

Mitt veckoschema ser ut såhär:
Månd- praktik, plugga, kolla på
Paradiset hotel. 

Tisd- praktik, göra hemmaträning, kolla på Bagge Wahlgren. 

Onsd- praktik, hemmaträning. 

Torsd- praktik hemmaträning. 

Fred- praktik, vila 💕 

Lörd- jobba, inget planerat än. 

Sönd- umgås med familj & släkt antagligen 💕


Härligt väder!

Solen strålar in och hela lägenheten blir sådär ljus och fin. Nu har vi städat så nu ska vi åka till min syster med familj för att mysa och ta en promenad. 


4 veckors utväxt

Jag har glömt att lägga upp bilden här. 
Före & efter 




Godmorgon söndag.

Här har det varit tyst i några dagar.
 I fredags var det 3:3 så då passade vi på att överraska Evelina med en liten förfest och presenter 😘









 Igår var man såklart lite trött

Jag och hjärtat åkte in till stan, mötte upp Angelica. Jag köpte julklapp och lite nya kläder på Bikboks rea. Det blev ett par vinröda jeans och gråa flätade strumpbyxor för totalt 197kr 😄 idag är det en del som ska förberedas inför imorgon då praktiken börjar.  

Usch vilken natt..

Usch jag är sååååå trött! Kunde inte sova igår så jag somnade runt 12-1 på natten och vaknade ca 3 gånger inatt och vaknade såklart lite i 6 och kunde inte somna om... Känns som att jag har sovit 3-4 timmar bara. Jag får vila lite i eftermiddag innan festligheterna drar igång 😄

Godmorgon från en trött Frida 

Visningen!

Bloggen har legat lite åt sidan men nu ska ni äntligen få se alla fina bilder från visningen som vi hade i tisdags :) 












Godmorgon långa tisdag!

Godmorgon! Smoothien satt som en smäck idag, like always.👍




 Idag väntas en lång skoldag vilket ska bli kul. Ikväll har vi vår efterlängtade visning vilket ska bli såååå kul! 

Imorgon har vi sovmorgon som tur är. Imorgon bitti orkar jag inte få upp i normal tid för att ta mig till gymmet faktiskt. Känns som att detta blir en lat vecka 😟 igår blev det ingen träning, idag blir det ingen träning. Imorgon får jag väl försöka klämma in en joggingrunda.  

Nu är det dags att ta sig till skolan! Puss. ❤️


Brunch & adventsljusstake

Brunchen hos mamma och pappa som bestod av köttbullar, prinskorvar, ägg, bröd och massa annat. Mums, perfekt frukost en regnig söndag som denna.  

Jag håller på att måla min advenljustake nu som jag köpte på loppis för 33 kronor. Chris undrade varför jag inte bara köpte en färdig vit istället.. Hmm.. Denna blir mer personlig svarade jag. Vi får väl se. Just nu ser den ut såhär men där kommer en liten del senare som blir pricken över i:et. 

Frågan är om den aka målas en gång till eller om den faktiskt ska få vara liiiite shabby.

Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!