Mysfaktor på hög nivå..

Här sitter vi i soffan och myser/pluggar och nu kollar på x-factor :) jag har gjort lite höstfint här! Var ute och plockade rönnbär och kastanjer innan så nu har jag dekorerat lite med det. Köpte den fina syltburken som är fylld med rönnbär på Lagerhaus i Göteborg.

Nu ska vi ta fram lite gottis. Hoppas alla har en trevlig och mysig kväll! ❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_50688cb5e087c34f128066ce.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_50688cb5e087c34f128066ce.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_50688cd0ddf2b33f0e00011f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_50688cd0ddf2b33f0e00011f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_50688cd89606ee41684baeab.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_50688cd89606ee41684baeab.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_50688db69606ee4164c6c951.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2012/pic_50688dc8ddf2b33f4c000120.jpg" class="image">


Hemma

Hejhej! Nu är vi hemma sedan ett tag tillbaka:) åkte inom mamma och pappa och hälsade på dom en stund också innan :) vi åkte inom ett ställe som hette Freeport (en outlet med massa affärer) älskling handlade en tröja och jag fick en jättefin lyckta och sen köpte han även lite saker hem som t.ex en skitsnygg kudde!

Senare på vägen hem så åkte vi inom gotteboet (en stor godisaffär) så vi köpte hem lite gottis till ikväll b.la. Nu ska jag fixa lite här hemma bilder kommer senare på mitt höstmys som jag har gjort!! ;)

Bilder kommer här på lite av det vi hade med oss hem efter denna helgen :)

Vill bara tack dig Chris för en helt underbar helg! Jag älskar dig mer än ord någonsin kommer att kunna förklara!❤


Hejsan!!

Nu är vi uppe och har ätit frukost och känner oss mer utvilade än någonsin! Så skönt att sova på hotell :) och hotellfrukost är så otroligt gott, älskar det! Nu ska vi göra vid oss och sen köra mot Kristianstad igen men det blir nog några stopp på vägen och vi kanske åker inom ett köpcentrum till;) skriver senare ! ❤


På hotellet :)

Nu är vi framme på hotellet efter shopping i Nordstan:) ska snart göra vid oss och sedan åka in till stan för att äta en mysig middag!❤ Hotellrummen är jättefina och nu ska vi upp på terassen på taket och kolla hur det ser ut där :)

Skriver senare eller imorgon! Puss ❤


Varberg

Nu är vi i Kungsbacka så vi börjar närma oss nu:) ca 5mil kvar. Tyvärr så är vädret inte Det bästa Tur vi inte ska vara ute så mycket :) men just nu regnar det inte iallafall :) ringde nyss hotellet och frågade om poolen på terassen och det var gratis så det kanske blir ett dopp i den ikväll:) mysigt!

Vi ska gå på Nordstan nu i eftermiddag och antagligen shoppa lite :) längtar efter Gina Tricot, Min favorit klädesaffär;)

Jag älskar min Chris! ❤ Ska bli mysigt att spendera en mysig helg med honom i Göteborg! ❤


Nu så!!

Nu så åker vi äntligen mot min favoritstad, GÖTEBORG!!:) 25.5mil kvar!

Förövrigt känner jag mig ganska ovan med luggen fortfarande , men jag vänjer nog mig snart. Brukar göra denna förändringen och klippa lugg till hösten/vintern varje år:)

Två av våra nära vänner förlovade sig igår och jag känner mig så otroligt glad för deras skull!!!:) det va ju faktiskt jag och Chris som gjorde så att dom faktiskt träffades och nu helt plötsligt nästan 2år senare så är dom förlovade :) fina ni❤

På ena bilden ser ni min snygga mobil som jag har fixat till;)


Godmorgon

Godmorgon! Hoppas att allt är bra med alla, själv mår jag toppen! :) gårdagen var hur bra som helst. Vi satt ute och låtsades att det var en sommarkväll tills det blev alldeles för kallt. Vi hade så mysigt! Vi åt gott och drack lite vin och cider och spelade lite spel:)

vi avslutade kvällen ganska tidigt eftersom jag och älskling ska åka till Göteborg om ca 1-2 timmar :) ska bli så mysigt! ❤

Bilder från kvällen kommer här:)


Dagen

Jag har hunnit med allt jag skulle idag och även bytt frisyr;) bilder kommer här under! Nu är några av våra vänner här och vi tjejer sitter på balkongen och myser med vitt vin :) underbart! Denna helgen kommer bli hur bra som helst!! Imorgon åker ju älskling och jag till Göteborg också!:) ❤

Före & efter


Nya naglar!

En avcheckning från min att göra Lista idag! Nu frukost sen träning! ❤


Godmorgon :)

Godmorgon :) idag är det äntligen fredag och jag har en hel del att hinna med!! :) fixa naglarna, träning, fixa praktikplats, tvätta, klippa mig och slutligen träffa mina vänner ikväll!
Så jag känner faktiskt att jag måste gå upp nu! :) skriver senare när jag har tid! ❤


Dagen..

Hej! Dagen har varit bra och gått fort i skolan men nu är jag så sjukt trött och det värker i mins fötter efter att ha stått hela dagen!! :( skulle tränat idag men har ingen ork alls till det så imorgon då blir det ett HÅRT pass på gymmet! Och nästa vecka ska inte alls se ut som denna veckan , på träningsfronten iallafall!

Kom nyss på att nu är det helg för min del och blev helt plötsligt på bättre humör efter allt gnäll ;) imorgon ska jag hitta på massa saker och på kvällen umgås med underbara vänner! Och på lördag förmiddag åker jag och min kärlek iväg till Göteborg för att tillbringa resten av helgen där!!:) underbart! ❤

Nu ska jag lägga mig i ett avkopplande bad och plugga lite och bara njuta av att det är helg!! ❤

Jag är lycklig att jag har alla fina människor runt omkring mig som får mig på bra humör! ❤


Godmorgon! ❤

Godmorgon :) uppe tidigt idag så jag tänkte att jag hinner skriva ett litet inlägg innan jag ska gå upp:) Lång dag i skolan även idag men vi har floristik hela dagen och jag tror vi ska göra något begravningsbinderi :)
när jag slutar idag kl 16. Ska jag ÄNTLIGEN träna! Ska bli så skönt! Och ikväll ska jag övningsköra lite igen:) ska bli kul!

Skriver senare idag, ha en bra dag!❤


Aaah!!!

Inlägget som kom upp nyss har jag försökt lägga upp i ca 3 timmar!!!:@ ÄNTLIGEN kom de iallafall upp;) hihi
Idag är det inget x-faktor och de saknar jag;( längtar till söndag;)

Jag och älskling har varit hemma hos hans pappa typ hela eftermiddagen fram till för någon timme sen. Vi tvättade där och åt:) just nu sitter vi hemma i soffan, älskling spelar och jag pluggar/bloggar. Håller även på att planera vad jag ska hitta på med mina favorittjejer på fredag kväll!

Nu MÅSTE jag plugga! Usch om 2 veckor har jag prov på dessa blommorna +40st till.


Nya naglar

Hej! skoldagen gick jätte fort och allt gick bra förutom matten, den ät väldigt svår. ( läser matte 2) ska se hur provet går vecka 43.

Har gjort nya naglar och haft en trevlig eftermiddag med mormor och hennes väninna och jag blev nöjd med naglarna :) här kommer bilder! Hörs sen❤


Godmorgon

Nu är jag pigg, glad och redo för en kort skoldag!!:) kl 14.10 slutar jag. senare efter skolan ska jag göra naglar på min mormors väninna!:) trevligt.

ikväll blir det en tråkkväll med massa plugg på blommorna och vi ska tvätta också..:( jag har märkt att innan skrev jag ca 5 inlägg om dagen nu skriver jag ca 2.. Ska bli bättre igen!! Är ledig på fredag iallafall så då blir det massa inlägg!! :)

Nu ska jag snart cykla till skolan och möta upp alla mina underbara vänner
Hoppas alla får en bra dag! ❤
Såhär ser jag ut idag!


Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!