På väg..

Nu efter en Jobbdag och lite packning där hemma så är vi nu på väg Mot Göteborg, Äntligen. Det är med spänning, nervositet och lite pirr i magen jag sitter här i bilen och skriver.  
Det ska bli fantastisk kul att faktiskt testa detta. Om det är min grej att tävla över huvudtaget, om det låser sig för mig eller om det faktiskt går bra! Jag ska göra mitt bästa och var nöjd med det😄  

Ikväll blir det lite middag och uppladdning i Göteborg och imorgon kl. 9 så är det samling för oss tävlande. Tävlingen startar kl 10.00 och avslutas 12.15. Så beroende på vad vi nu ska göra så är det ganska pressat med tid. Man har inte direkt tid att vela, det är bara att köra första bästa tanke! 




Underbart

Igår var jag, Chris och David ute med deras båt. Det var första gången jag åkte och jag tyckte det var sååå mysigt! Jag sov, körde, och bara njöt ute på sjön!




 Helt underbart med andra ord! 

Godmorgon!

Idag är det onsdag och det innebär jobb och sen övning till tävlingen (sista tillfället att öva idag!😨)  igår var tidningen på jobbet och intervjuade oss angående tävlingen ☺️
Idag började jag morgonen på Bästa sett. Jogging 2,6km i det fina vädret. Efteråt känns det såå bra! Men är extra pigg hela dagen efter att ha varit ute en runda på morgonen ☺️  

Min vecka!


Måndag- träna, jobba 

Tisdag- tråna, jobba, öva till tävlingen 

Onsdag- jobba, öva till tävlingen

Torsdag- ledig, 2 nagelkunder, åka ut med båten. 

Fredag- träna, jobba, Filmmys med min kärlek! 

Lördag- jobba, åka upp till Göteborg. 

Söndag- TÄVLA! ( pirr i magen! )  



Nu har här varit tyst några dagar.

Hej måndag och ny vecka! Nu har här varit tyst några dagar. Jag har hållt helg, varit på kräftskiva och bara legat i soffan!  Efter stressiga dagar i veckan så är helgen och soffan ganska efterlängtad.   Jag startade denna härliga måndag på bästa sätt. En joggingtur på 2,5km. Inte så långt men jag ska jobba mig framåt och bli bättre. Detta följdes av frukost. Fil & müsli och knäckebröd.  Nu är det snart dags att börja göra vid mig innan jag ska köra. 

Jag tror att jag är lite extra glad idag för att just idag ca 2,5 månad efter studenten så går jag på Mitt vikariat. 😄 det pirrar till lite i magen av att bara tänka att just jag hade sån tur som jag hade! 



Onsdag 20/8

Godmorgon! Onsdag idag och halva veckan har alltså redan gått.  Idag åker jag faktiskt buss till jobbet, riktigt skönt att bara kunna sitta och ta det lugnt i en halvtimme innan jag börjar jobba. Så detta ska jag nog fortsätta att göra lite då och då.  Ikväll blir det räkfrossa med tjejerna från jobbet, så mysigt! Och imorgon är jag ledig. 

Fast man älskar sitt jobb och har det kul på jobbet varenda dag så är dem lediga dagarna Guldvärda!   Det är skönt att bara få en paus mitt i veckan!! ☺️

Att ha dåligt samvete

En av alla mina egenskaper är att jag så lätt får dåligt samvete! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna egenskap, om det är positivt eller negativt. Jag är glad att jag har det för det tyder på att jag bryr mig om folk och är en känslig person. Men jag tycker inte om den då jag kan må dåligt i flera dagar över det.  Jag kan inte släppa det som hänt och tar det verkligen till mig. Vilket leder till att jag har dåligt samvete i flera dagar om det så behövs.   
Jag vet inte om detta har även med min "stressmage" att göra, att jag bryr mig för mycket och vill så mycket på samma gång. När jag tog studenten så började min stressmage, det var inte så mycket då men jag började få lite ont så fort jag stressade. I helgen hade jag ju ont och jag tror det beror på samma sak där. Även Idag känner jag att jag har lite ont och jag tror det beror på mitt dåliga samvete jag bär Runt på.

Bröllop

I fredags så gjorde jag mitt livs levande första bröllop på riktigt. Har ju gjort flertal i skolan men aldrig en brudbukett & corsage som skulle användas på riktigt.

Resultatet här. Det var ju inga konstigheter alls, bara en vanlig brudbukett men helt i mina färger. Älskar det enkla!  

Hemska smärtor

Bra kväll blev till mindre bra kväll.  Igår firades Chris och vi var blandat vänner & släkt. När vi började äta började jag få kramper i magen, hela magen knöt sig på något sätt så jag spenderade ca 1 timme i duschen. Sen var det bättre, men det kom igen, spenderade en stund i duschen igen och Sen var det hyfsat bra. Men jag höll mig nykter iallafall och kände hela tiden av att jag hade haft ont i magen.  Vid 9 när
Släkten åkt hem begav vi oss till lägenheten istället. Då kom kramperna tillbaka så jag fick vila en stund och ta på myskläder. 
Så kvällen blev inte riktigt som planerat. Jag tror att detta hade med att göra 
*3 dagar av extrem stress på jobbet
*ätit för lite under dessa dagarna 

Trist men sant, så det blev en lugn lördag ändå. Idag ska jag ta det ännu med lugnt. Har en Nagelkund 11.00 och sen ska vi fixa lite för att sedan BARA mysa i soffan resten av dagen/kvällen. Ska inte göra ett dugg i eftermiddag, bara vila och mysa med mitt hjärta!❤️ 


En bild från igår, innan jag började må
Dåligt.

En nackdel

Hej! Jag sitter här och funderar. En nackdel med 45min lunch är att man hinner bli ungefär såhär trött:


Torsdag'

Godmorgon! Hade en SUPERSKÖN ledig dag igår! År frukost med mamma & pappa. Umgicks med grannarna! En bild på Mig & Benjamin här, Goa unge! 

 På kvällen ungicks jag med hjärtat & svärmis framför film och kräftor☺️  Idag är det Jobbdag Igen, 3 dagar kvar denna veckan bara, tiden går ju som sagt fort när man har roligt. 

Svantisen lämnas för kastrering idag! Då han helt plötsligt börjat tramsa med att kissa lite här och var, inte sådär jättetrevligt! Så Nu kommer vi till det stora Problemet, att få in honom i kattburen...




Tisdags

Godmorgon tisdag! 
Morgonträningen blev det inget av idag då jag var såååå trött!  Snart är det dags att köra till jobbet, vi har massor att göra idag! Det ska skyltas om, det ska göras begravningar och vi ska färdigproducera och så mycket mer!  

Imorgon har jag ledig dag och det ska faktiskt bli skönt! Jag ska sova ut, ta en PW, åka in till stan en runda, och sen bara vara hemma och ta det lugnt 😄 
 
 


Veckan..

Jahapp, redan måndag morgon igen, helgen sprang förbi, tyvärr. Men det har hänt mycket kul, jag är nöjd och blickar fram mot en ny vecka! 

Måndag- jobba, PW 
Tisdag- träna, jobba, fixa naglarna 
Onsdag- oplanerad ledig dag! 
Torsdag- jobba, PW 
Fredag- jobba, göra smörgåstårta,
Fixa m.m. 
Lördag- jobba, fest för mitt hjärta som fyller 22år💗  
Söndag- STÄDA! Sen slappa..... 


Söndagmorgon!

Jaha nu var det helt plötsligt redan söndag och det är dags att jobba imorgon. När Man jobbar lördagar så går helgerna så otroligt fort! 

Igår blev det väldigt lugnt trots allt, alla hade jobbat eller varit i Tyskland under dagen, så alla var lite sletna. Men det var trevligt att bara umgås 💗

Idag blir det en hemma dag, flera timmar ska spenderas i soffan framför serien "24" som vi har börjat kolla på. Så himla bra är den, rekommenderas verkligen! Jag bara älskar sånna här söndagar ❤️


Vädret spelar så stor roll!

Oj vad vädret spelar roll! Imorse var jag verkligen taggad för fest idag och nu när det är så mulet och trist ute hade man likagärna kunnat slänga sig i soffan. 
Jag får väl försöka piggna till genom en dusch för snart kommer Elin, för lite förfest ☺️   Det blir nog bra ändå ikväll, behöver en kall dusch och en kall cider! 

Förövrigt så är det världens bästa 4årings födelsedag idag!! 💗
Bus i blicken alltid💗

Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!