Vilken underbar dag!!

Detta är verkligen en dag när man känner att vårkänslorna kryper fram i kroppen!! Solen skiner och det är inte så kallt! Att känna att våren är på väg är för min del helt underbart!

Hade verkligen velat köpa hem lite snittranunklar och massa små glasvaser för att fylla tvbordet med massa blommor av min favorit!

Bella åkte hem för en liten stund sen, vi hade verkligen trevligt! Tack för idag vännen❤

Nu ska jag städa lite och vänta på kärleken som kommer hem om ett tag!

Mitt humör är verkligen på topp idag!


Godmorgon onsdag

Halva veckan har nu snart gått vilket innebär snart helg! Denna helgen ser jag verkligen fram i mot och jag vet att det kommer bli toppen!!
Idag slutar jag halv 12 eftersom någon lektion var inställd så lilla Bella ska följa med mig till lägenheten idag :)
Sen får vi se om det blir träning på gymmet ikväll eller inte för min del. Kanske blir en promenad istället, Och lite övningar? Det är så jobbigt att åka hem för att sen åka in till stan igen för att träna sen åka tillbaka, så jag föredrar att träna direkt efter skolan faktiskt eller på morgonen om man är Ledig:)

Ikväll blir det som vanligt lite plugg och sen mys vid TVn :)

Kanske dags att slänga denna snart? Och göra något nytt...


Godkväll!

Hejhej! En helt vanlig tisdag idag känns det som! Förutom att det var livräddningstest idag, vilket gick bra!

Var hemma hos mamma och pappa innan och åt lax och sånt gott, mums!
Nu ikväll blir det mys med mina pojkar framför tvn men först lite plugg!

"Nya" byrån


Varför är sängen alltid skönast på måndagsmorgonen ?

Idag hade jag kunnat ligga kvar i sängen många timmar! Känner inte mig helt kry idag men ändå stannade jag kvar i skolan hela dagen och fick engelska talet avklarat! Så otroligt skönt. Jag begav mig även till gymmet trots att jag var hängig och det känns väldigt bra! Så idag var det första träningsdagen sedan i början av december så 2 månader var jag en latmask.. Men nu så är jag taggad igen för att få tillbaka konditionen jag hade då!


Äntligen!

Äntligen är min hemtenta klar! Det tog mig ca 4 timmar att skriva den. Jag har suttit här sedan det var ljust ute tills nu när det snart är mörkt. Lite deprimerande att ha suttit inne hela dagen, men samtidigt så skönt att vara klar! Äntligen en sak till att checka av på min "läxlista" flera ska jag checka av i veckan men idag blir det inte mer pluggande iallafall!

Nu blir det bara mys med kärleken och vår lilla Svante framför lite film ikväll, Gud så underbart ❤


Söndagsmorgon:)

Godmorgon! Då var söndagen redan här.. Men jag har iallafall haft en jätte mysig helg. Imorgon ska jag komma igång med träningen på riktigt! Känner att jag verkligen har blivit svag,. Så nu är några träningspass inbokade denna veckan.

Jag längtar till nästa helg då vi ska på konsert med Therese och Fredrik i Helsingborg och även bo på ett mysigt hotell :)

Idag ska jag i stort sett bara plugga.. Skriva klart min hemtenta och plugga på mitt engelsk tal jag ska hålla imorgon!
Men det är skönt i eftermiddag när jag är klar och kan mysa med älskling hela kvällen :)


Efter alla ärenden...

Så är vi äntligen hemma och vi har hämtat min tv och byrå från mamma och pappa :) så nu är det uppe och inkopplat o.s.v. Lite mat inför kvällen ska nu fixas innan våra gäster kommer:)
Så en mycket sleten och trött Frida ska nu börja med maten :)


Gårdagens arbete!

Igår i skolan så gjorde vi en volymbukett som man planerade själv. För att vara första gången så är jag faktiskt nöjd!


Lördag!

Godmorgon! Hade en ganska stressig dag igår så jag hann inte skriva något. På kvällen var iallafall Johanna, Nille och Angelica hit. Mysigt! Vi åt supergod mat och jag fick mina naglar vidgjorda, skönt att inte behöva göra det själv. Vi filade bara ner mitt glitter jag hade och la på en rosa färg på tippen och glitter. Så vissa av tipparna har nu suttit i över 2 veckor! Bra för att vara mig som annars biter ner dem ;)

Svante var även framme en del igår och myste. På natten la han sig i sängen och mös med oss. Känns skönt att hans rädsla börjar släppa:)

Idag väntas det middag med Malin, Jimmy och Adrian och även lite
Nagelfix :)

Har en del att hitta på idag under dagen så det är väl dags att gå upp nu:)


Torsdagkväll.

Hejhej! Äntligen är torsdagen här och snart över sen väntas en lugn med mysig helg! Ikväll har mamma och pappa varit här och kollat på sitt lilla "barnbarn" ;) hihi. Svante har faktiskt varit framme lite idag så jag hoppas det är på väg mot rätt håll iallafall :)

Nu ska jag plugga och sedan ta ett mysigt bad tror jag, men som sagt först plugga..

Lilla lejonhjärtat! Älskar hand "lejonkrage" runt halsen


Mitt hår!

Godmorgon! Måste bara säga att Gud vad skönt att vakna med håret som ser precis likadant ut när jag sovit som när jag somnade. Till skillnad från innan då det alltid var trassligt och jobbigt på morgon! Jag skulle ju visa bilder igår men jag ville mysa med lilla Svante istället :)

Jag har kommit på att min lilla Moa kommer bli ledsen när hon ser mitt hår.. Hon älskade mitt långa hår och ville alltid ha lika långt som mig;) men en liten fläta ska nog gå att göra ändå!

Nu ska jag strax traska mot bussen! Så här ser mitt hår ut:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1064557/images/2013/pic_5100d03b9606ee687a50e4c0.jpg" class="image">


Lilla Svante ❤

Lilla underbara Svante är nu vår❤ det känns såå bra. En liten hårboll som ligger och leker med älskling har vi just nu. Han har undersökt lägenheten ett tag nu och nu känns det som han vågar komma fram iallafall :)


En stor förändring..

Har skett i mitt hår idag! Iallafall för min del. Mörkare hår och även en bit kortare, känns så himla skönt! Bilder kommer senare ikväll! Nu ska vi köpa matskål till Svante och lite andra tillbehör. Så jag skriver mer ikväll :)❤


Vilket namn..

Hejhej! Efter en okej dag i skolan så åkte vi och kollade på en lite kissekatt:) vi fastnade direkt för lillkillen båda två:) nu får vi bara vänta tills vi får hämta honom, någon dag vågar jag inte sikta in mig på men iallafall denna veckan.
Frågan är nu vilket namn han ska få.. Lotus, Svante och några till är vad vi funderar på men vi får se vad han passar som när vi hämtar honom :)

Just nu sitter vi hos mamma & pappa och dricker te:) vi ska snart köra till lägenheten igen och städa lite innan det är svenska Hollywood fruar.

Vilket namn passar honom tycker du?


Hejhopp!

Godmorgon idag är det tisdag och vi är ett steg närmare helg, underbart! I eftermiddag väntas det plugg och någon form av träning, antingen gymmet eller hemma:)

Idag ska vi få information angående valen inför 3an, tror dock redan jag vet vad jag ska välja, men det kan ändras, de gjorde det sist !



Kanske kommer det upp något spännande här på bloggen ikväll :D håll utkik!

Jag vill ha vår nu, tur att man kan inspireras så mycket på skolan i vår lilla "blomsterbutik"


Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!