Snyft..

Som vanligt efter Sofias änglar så sitter jag med massor av tårar som sprutar från ögonen! Det är så fint att dem att hjälpa folk som verkligen behöver hjälpen!

Snyft snyft..

Nu blir det snart sängen, ska försöka att inte vakna svintrött imorgonbitti!


JAG SÅG DEM IDAG!!

Jaaa äntligen såg jag årets första snödroppar idag vilket absolut innebär vår för mig! Och våren är mer än efterlängtad av mig:)

Nu är äntligen stommen i köket färdigslipad. Så nu har vi nästa vecka på oss att fixa så att allt är klart till den nya bänkskivan kommer :)


Äntligen börjar det fantastiska men väldigt sorgliga programmet "Sofias änglar"!
Ha en mysig kväll gott folk ❤



I hopp om solsken!

Idag hoppas man på lika fint väder som igår , 12 PLUSGRADER!! Därför klädde jag mig i en tunnare jacka idag i hopp om att våren verkligen är på gång!

Nu kommer min buss, skriver mer ikväll! Puss ❤


Vårstädat!

Nu är det vårfint och fräscht för mina kunder! Jag har sorterat bland alla glitter, torkat bordet och lampan m.m.
Jag fick mitt paket från nagelgiganten idag med allt nytt jag beställde :) det kommer lite bilder på vissa saker!
Men jag beställde iallafall
*nya pads.
*clean off solution.
*500 tippar
*termo gel ( ändrar färg efter din temp. )
*10 filar.
*en ny stor sculpting gele.

Detta blev ett inlägg för er som är nagelintresserade :)



Milka chokladmjölk?

Åååååh! Skriver inläggen sen försvinner dem! Hade nyss skrivit ett jätte långt inlägg men det försvann....

Milka chokladmjölk var helt okej men inget speciellt så den får 3/5 i betyg av mig:) inget slår chailatte, den är sååå god!

Jag älskar att det är ljusare på
Morgonen nu och även på eftermiddagen när man slutar skolan. Innan var det mörkt när man gick till bussen på morgonen och även när man slutade klockan 4 på eftermiddagen.

Idag blir det träning efter skolan igen, tror det blir ett styrkepass! Sen ska jag och älskling slipa stommen i köket som ska målas senare :)


Jag och lillkillen❤


Tisdag 26 februari

Nu är snart denna tisdagen över och det känns helt okej eftersom det närmar sig praktiken :) lite piirr i magen börjar jag känna av, men så ska det kännas när man ska till en butik man inte känner till, och vara där i 4 veckor :)

Jag fick ju en tassimo maskin i födelsedags present och idag kom alla
Smakerna som man fick rabatt på på hemsidan. 5 förpackningar och för det fick jag betala ca160kr (en brukar kosta ca 60-70kr )
Jag valde
* Milka chokladmjölk, 2st
* chailatte
* gevalia mellanrost
* latte macciato

Ska smaka Milka ikväll så jag återkommer om betyget för den imorgon ;) haha

Nu blir det mys i soffan med min älskling framför bygglov! :)


Välkommen träningsvärken!

Träningsvärk, check! Men den är mer än välkommen :) idag blir det ingen träning utan en långrunda med pappsen i bilen, jag ska alltså övningsköra efter skolan idag :) Jag tycker att det är jätte kul att köra och allt går bra osv. Men jag känner faktiskt ingen stress över det fast att jag fyllt 18. Jag väntar till sommaren och tar en intensivkurs då jag vet att jag kan lägga ner 150% fokus på körkortet och har ingen skola att tänka på och inga läxor m.m.

Ha en bra tisdag gott folk!


Ullared.

Hej! Träningen är igång och det kändes toppen! Så nu är kvällens middag också nere och jag har hela kvällen kvar att bara mysa och njuta. Det blir nog några avsnitt av OTH även idag, älskade serie!

Jag har fått för mig att jag gärna skulle åka till Ullared och vårshoppa lite. Men vi får väl se, kanske får jag vänta tills sommaren kommer.


Pigg & glad kexchoklad!

Eller inte! Varför är man alltid så trött efter ett lov? Man borde vara utvilad?
Strunt samma, skolan drar igång och likaså träningen! Jag känner mig taggad :) vi ska även dra igång lite med köket denna veckan när det finns tid,
Luckorna ska börja slipas och målas.

Ha en toppen måndag! Det ska jag ha❤



Hejsan!

Efter en mysig frukost hos
Mormor och morfar och sen nagelfix på moster ( glömde fota ) så blir det nu mys på hög nivå med hjärtat med myskläderna på och det är dags att tända lite ljus :) detta gillas starkt på söndagar!

Dags för skolan imorgon, ska bli skönt fast sovmornar är svårslagna så är det faktiskt helt okej att komma tillbaka till vanliga rutiner. Träningen kör också igång imorgon med ett träningspass direkt efter skolan. När skolan nu är igång så är även allt pluggande också igång igen... Usch och tvi vad tråkigt men bara en vecka nu sen är det praktik i fyra veckor! :)


Efter en tråkig lördag..

Så ligger jag faktiskt redan i sängen.. Ganska trött men ändå väldigt sugen på godis.. Jobbigt läge. Kanske film i sängen med godis till?! Det lät gott & mysigt!

Imorgon väntar.. Först frukost hos mormor & morfar sedan fixa naglarna på moster och efter det så blir det OTH maraton med kärleken skulle jag kunna tro. Det låter som en perfekt söndag för min del. Bara jag kan få må bra imorgon. Jag lyckades ju faktiskt bli bra halv 5 idag när vi skulle till mamma och pappa vid 5 tiden så det blev mys där en stund ikväll iallafall :)

Denna gråtfilmen fick det bli ikväll :)


En lördag som inte alls var som planerad..

Vaknar och mår bra men efter att jag hade varit vaken 1 timme får jag världens mensvärk och vet inte vart jag ska ta vägen... Jag får fortfarande inte bra och jag vill inget hellre än att må bra tills ikväll! Då ska vi ju ha mys hos mamma och pappa med kusin & faster :(


Feb. 22, 2013


Ååh!

Idag är en dag då det känns som allt går emot mig och min vilja.. Humöret är inte heller på topp. Skulle nog behöva lägga mig och sen vakna upp med ett humör som jag är mer van vid. Jag brukar nästan alltid ha ett
Glatt och positivt humör men tydligen inte idag, inte just nu iallafall.
Fy vad jag gnäller men nog om det.
Får nog bli ett varmt bad nu så att jag kan rensa tankarna och hoppas att det får mig att bli glad igen!

En bild som får mig att le iallafall ❤


Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!