Träningsvärken kommer smygande, check!

Jag älskar att ha träningsvärk, då
Vet man att man har gjort något bra och det är bara att fortsätta träna:)

Ikväll blir det nog en promenad, någon som vill följa med ?:)


Usch vad jag är trött!

Godmorgon :) en trött Frida är
Nu vaken, det är snart dags att ta dig upp från den varma sköna sängen.
Idag är det floristik hela dagen 8-16. Det ska bli kul, vi ska ha lite repetition nu idag på begravning, buketter och även någon dekoration :)

Nu är det dags att ta mig upp
För att göra en nyttig & god Smootie!


VECKOSCHEMA

Här kommer ett litet schema för denna veckan, träningen är igång nu och det känns kanon! :)

Måndag- träning, skola och en runda på stan med Angelica. Nu idol.

Tisdag- skola, gymma med Evelina.

Onsdag- träna, skola, fixa en sak. Fixa naglarna på Malin.

Torsdag- Nagelkund, fix inför släktfesten. Promenad med kusin.

Fredag- fix inför festen.

Lördag- släktfest!!!

Söndag- mysdag:)


Fest, fest och kryddparty!

Är vad min helg har bestått av i stora drag, även lite jobb såklart :) men jag jobbade sista jobbdagen igår som är inplanterat, så synd att tiden har gått så fort bara.. Men så är det och nu är det dags för skola och ett hälsosamt liv igen! Jag börjar skolan kl 11 men gick upp 8.45 för att jag ska hinna äta en ordentlig frukost och hinna träna innan skolan börjar :)


Dålig uppdatering här igen.

Iallafall en del har hänt sen sist iallafall :) jag har slutat mitt sommarjobb i stan, lite sorgligt men hoppas man får
Komma tillbaka! Idag och imorgon blir det jobb i Åhus, ska bli kul! Förresten så fyller min kärlek år idag så jag har nyss sjungt och gett paket och frukost på sängen :) det är något speciellt med att få frukost på sängen när man fyller år, man känner sig så uppvaktad från det att man slår upp ögonen.
Idag blir det jobb tills lite efter 6 sen ska vi till min syster med familj och grilla för att fira chris lite med dem :)
Imorgon efter jobbet väntas det kalas/ fest för kärleken vilket också ska bli trevligt såklart!

För att fördriva denna morgon innan jobbet så ska jag faktiskt ut på
En powerwalk nu på morgonkvisten, skönt ska det bli faktiskt! Men först ska jag njuta av att ha lite mer tid att ligga och dra sig i sängen.

På måndag är det verkligen dags för en förändring, mina matvanor ska bli lite annorlunda och träningen ska komma igång, jag tänker inte äta massa pulver osv för att se ett snabbt resultat utan jag ska må bra av det så det får ta den tid det tar!:)



Mysdag'

Idag har vi passat Theo sedan i eftermiddags. Allt har gått jätte bra och nu ligger han och sover gott i sängen sedan några timmar tillbaka :)

Joel, Trine och Novalie var och hälsade på, vilket innebar massa lek och bus både inne och ute :)

Nu ligger jag och älsklingen i soffan och kollar på film innan sängen kallar, vi vet ju inte när det är dags att gå upp imorgonbitti..


Nyklippt & nyfärgad

Hejsan igår förändrades mitt utseende lite med en ny hårfärg. Till en början kände jag mig inte alls nöjd men nu så har jag vant mig :) igår var det 3 års kalas för lilla Theo ❤ det bjöds på massa lek och bus, gott att äta!
Theo fick massa fina presenter som skulle testas och lekas med, av oss så fick han "jobbebyxor" som skulle testas..;)


Bloggen har legat åt sidan några dar

Ja jag har haft annat för mig och bloggen har legat lite åt sidan i några dagar. Idag ( igår) så utnyttjade jag mitt presentkort jag fick av min kärlek för ett tag sedan på kurbad och lite massage, det var heeeeelt underbart! Jag kände mig som en ny människa efteråt, mitt ansikte är lent som aldrig förr! Imorgon blir det klippning och färgning av håret :) och på kvällen vankas det 3 års kalas!

Lite bilder från min spa-dag!


Tre rätters på en måndag

Jajemän det gick hur bra som helst!
Vi bjöd hit mamma och pappa på middag, det är ju så synd om dem nu...❤ Det blev trerätters vilket bestod av. Skagentoast, kött/kyckling ugnsbakade potatis och vitlöksdressing, vaniljpannacotta med passionsfrukt.
Såååå gott!!:) nu är man mätt som en plätt och ska snart inta den renbäddade sängen.

På lunchen idag så träffade jag Evelina och Angelica och käkade på house of bagels, gott! Det måste varit minst ett år sedan jag åt där.. Aja,
Gott var det iallafall :)

Imorgon efter jobbet så blir det 80-års kalas för morfar Johnny, ska bli trevligt! Jag är chaufför, sånt man får vara nu när man skaffat körkort!;)

Det ser inte ljust ut med min ledighet på fredag, tur man älskar jobbet!

Jag hann bara fota förrätten, det andra slank ner direkt ;)


Veckoschema!

Måndag- jobba, luncha med vänner❤ bjuda mamma och pappa på middag! ❤

Tisdag- jobba, 80års kalas :)

Onsdag- jobba.

Torsdag- ledig, färga och klippa håret?
Ansiksbehandling på hälsa och helhet med svärmis ❤

Fredag- oklart om jag ska jobba eller vara ledig.. 3 års kalas för lilla Theo❤

Lördag- ledig, vara barnvakt:)

Söndag- äntligen få mitt akrylset! Så då ska det göras naglar kan jag tänka mig;)


Underbara lediga dag!

Hejsan! Idag är jag ledig efter 5 dagar med jobb, välbehövligt! Idag är vi hos mamma och pappa för att bada och sola i det fina vädret :) ikväll är jag chaffis till mamma och pappa, och där imellan ska jag bara ligga i soffan och mysa.

Veckan är nästan fullbokad, kul att hitta på massa kul även när man jobbar. Ångesten börjar komma nu, nu är det ju snart dags för skola igen, det är skönt på ett sett men samtidigt så har sommarlovet gått sååå fort och jag har inte hunnit med hälften av allt jag hade velat.


Godmorgon!

Hejsan här är Man uppe i tid för att jobba några timmar! I eftermiddag ska jag vila lite för att orka med kvällen som ska spenderas med vänner :)
Jag nästan längtar efter att ha en riktig mysdag imorgon, bara ta det lugnt och njuta av ledighet!

Nu är det dags att cykla, vi hörs !


Aldrig kan väl allt bara få vara bra?

Godkväll! Som rubriken säger så är det såå tråkigt! Vi hade precis ätit igår och skulle börja vår mysiga kväll i stugan då mamma halkar och får väldigt ont i armen, vi trodde den hade hoppat ur led men tillkallade ända ambulans. Klockan 2 inatt ringde pappa och berättade att den var bruten på 2 ställen, båda axeln och överarmen... Så klockan 4 inatt när mamma och pappa kom hem från sjukhuset så kunde man äntligen slappna av. Så vi somnade runt 5-6 inatt allihopa och var uppe vid 8- halv 9. Vilket har resulterat en väldigt trött och slapp dag. Hoppas bara inte att det värsta kommer imorgon när jag ska jobba.

Nu ska jag sova och jag hoppas på att inte vakna försen exakt när klockan ringer!

Stackars min lilla mamma❤😕


Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!