Rakad katt & halvvissna tulpaner

Svante är rakad på magen och väger numera ingenting i stort sett. Men allt gick bra. Jag hade en härlig ledig förmiddag igår och hann med en del. På kvällen efter öppethus hade vi filmkväll, alltid lika trevligt! Idag ska jag vara i skolan någon timme och sedan bege mig mot Åhus för jobb resten av dagen. Lördagen består också av jobb. Men imorgon kväll, vad händer då?!  


Tulpanerna fyller nu 1 vecka och behöver snart bytas ut.. 



💕

Jag är nu vaken och klar för att åka och lämna Svante hos vetrinären, under tiden tar jag en runda på gymmet.     

Hejdå säger vi! 

Lillkatten 💕




Ansiktsmask & insnöad bil

kollat på Frozen (väldigt bra film!!!), ätit middag hos mamma och pappa.  Det är ungefär vad jag har hittat på i eftermiddag!  Nu sitter jag med ansiktsmask inkletad i hela huet 😉 det börjar bli stelt att le, prata nu känner jag.  

Snart ska jag försöka borsta ut lite tover på lillkatten och förbereda för imorgon då det blir veterinärbesök.  Jag har även ett arbete att skriva klart, det andra tar jag imorgon. Har ju trots allt någon timme hemma imorgon innan skolan börjar. 

Förövrigt är jag trött på snön, du är försenad!! Och jag hatar alla förseningar med bussarna som du ställer till...  Ska det aldrig sluta, min insnöade Bil😕



Vad gör man av en sovmorgon?

Jo man tar sig till gymmet istället :) slutar sedan skolan 14.00 färdigtränad!💪  i eftermiddag väntas plugg. 

Imorgon ska vår lilla Svante till vetrinären, så trots sovmorgon till 12,30 så får man gå upp tidigt, men vad gör man inte ☺️    Nu är det dags att gå till bussen, puss ❤️

Halv måndag:)

Hej! Konstruktionen blev klar idag men jag glömde såklart att ta bilder :( var iallafall klar vid 12 så nu har jag precis plockat undan lite och ätit lite gröt till lunch.  Skönt med en halv dag idag så att man kunde hinna med lite annat också :) nu ska jag fortsätta greja :) hörs senare ! 


Varför alltid ?

Varför gör jag alltid samma fel?! När jag vaknar vid 6- halv 7 på morgonen är jag för det mesta utsövd. Ändå ska jag alltid kämpa för att somna om till kl 7 och då är jag svintrött!  

Aja. Jag piggnar väl till snart. Skönt att man kan sluta lite som man vill idag då det finns en del samtal som ska ringas. Och smått som ska göras i lägenheten. Kanske även hinns med lite pyssel!!
😃😃😃

Måndag morgon.

Att åka till skolan när man egentligen kan vara ledig. Det känns faktiskt riktigt bra! Får väl se hur länge jag stannar men jag ska iallfall börja skriva ett svenska tal och sedan fortsätta med mitt YB. Jag hade tänkt göra klart min konstruktion till mitt arrangemang idag och även testa med blommorna en gång. Jag hoppas att jag kan hinna hem lagom tid så jag hinner skriva klart ett arbete och även tvätta & städa! 

Bilder kommer senare! 

En lugn helg!

Hej! Denna helgen har varit lugn, både alkoholfri och lugn :) i fredags var vi som sagt på middag hos mamma & pappa. Igår jobbade jag, Sen åkte vi en runda till färlöv för att sen på
Kvällen bara mysa i soffan hela kvällen:) Idag har vi umgåtts med några vänner och nu hunnit ta det lugnt lite. Denna veckan har jag att göra så snart blir det sängen för att vara utvilad hela veckan. Jag tänkte börja med veckoschema igen, mest för att det hjälper mig själv :) 

Måndag- skola, tvätta,  plugga 

Tisdag- skola, plugga.
 
Onsdag- träna? Eller börja skolan någon timme tidigare för att jobba igen, skola. 

Torsdag- sovmorgon, träna, öppethus, filmkväll med mamma & Gisse. 

Fredag- skola, Nagelkund, träna. 

Lördag- jobba, umgås med familjen. 

Söndag- städa & mysa. 

Godmorgon!

Tulpaner, älskade tulpaner. 

Igår köpte jag hem 20 tulpaner, kunde inte hålla mig längre. Fast dem inte håller så länge så njuter man fullt ut den tiden dem varar. Ikväll blir det middag hos mamma & pappa, myspys💕 imorgon väntas jobb för min del, känns som att det var längesen jag jobbade så det ska bli väldigt kul. 

Nu är det dags att gå:) 

Veckorna springer iväg.

Godmorgon. Nu är det redan onsdag och halva veckan har snart flugit förbi. Idag blir det som sagt skolan en stund på förmiddagen och sen hem och vila lite. Funderar på om jag ska boka ett pass på gymmet ikväll. Där är indoor walking kl 17. Hmm.. Jag får tänka vidare på det och isåfall boka sen :) dock är det alltid roligt om man är två när man går på ett pass.  



Kunde inte hittat mysigare byxor.

Ville bara säga att jag älskar mina nya mysbyxor! 

 
Nu ska jag ta en dusch sen väntas tv hela kvällen. Imorgon blir det ingen träning på gymmet. Istället åker jag till skolan 2 timmar innan jag börjar för att ta igen en del som jag missade förra veckan.  Stannar kanske även kvar lite efter skolan då vi slutar redan vid 11 imorgon, sen kan man med gott samvete åka hem och plugga & bara ta det lugnt. Känns som att jag fortfarande är trött efter helgen i Stockholm.   

Inredningstips.

Har du några tomma vaser som står
Och skräpar? Tall & glas skapar en härlig känsla. Egentligen passar alla grenar. Mina magnolia hade nu blivit lite ledsna så det var dags att byta ut mot något annat. 

Lite av inredningen här hos oss just nu. 






 

Undvik att kolla på den stökiga balkongen, om bara några månader blir det vårstädning, plantering och annat pyssel som ska göra balkongen fräsch igen! 

Hjärtat.

Som jag saknade dig under dessa 4 dagarna! Att man kan älska en person så som jag älskar dig ❤️  



En ledig dag!

Detta vädret passar mig alldeles perfekt en dag som denna! Ledig och allt. 
Jag bara myser i mina nya mysbyxor.



Underbara dagar i huvudstaden!

Hej! Här har varit tyst i några dagar, har inte lagt ner tid på bloggen när vi har varit i Stockholm. Kan sammanfatta dessa dagarna med K Ä R L E K! 
Här är två collage och några av bilderna vi tog under helgen. Vi har hittat på en massa alla dagar. Bio, shopping, mys, mässan och så mycket mer.   



  
Lite shopping blev det såklart. 
-2 rosa vaser, H&M Home 
- svartvit skjorta, H&M 
- underkläder, Gina Tricot 
- svart tröja, Gina Tricot 
- väska, H&M 
- mysbyxor, Vila 

Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!