beslutsångest

Hejhej :) första dagen på praon idag! Helt okej, vissa saker var ganska kul men andra saker var ritkigt jävla tråkiga! Men det är väl så det är på en resturang. Kan ju hoppas att det blir roligare imorgon iallafall :) Jobbar ju ändå bara  4 dagar denna veckan ju :D Sen händer massa skoj resten av denna veckan sen nästa vecka är det lov och då ska också hända massa roliga saker sen ska jag praoa på växthuset som florist i 1 vecka sen är det tillbaka till skolan igen :( Men dock bara tyup 2 månader kvar till sommarlov sen :D:D  Och detta sommarlovet kommer bli det bästa !!! :D 


Jag vet inte riktigt hur jag ska göra på mitt rum ? Vet inte om jag ska sätta upp hyllan som jag hade över tv:n innan eller inte (A) Sen är det bara nya mattor som fattas men det kan jag klara mig utan och sen massa som jag ska stäääääda :( Sen är jag jätte nöjd men iallafall så är färgen seeeeexig ;D haha


Nu ska jag duscha sen kolla på Håkans bara för att killen som jobbar i baren är såååå snygg... elller inte! Han är riktigt jävla efterbliven och jag skrattar åt honom varje vecka och på reklamen så verkar det ju som man kommer skratta ännu mer denna veckan :P



Bild från någon fest när jag var glad :D

Puss <3


Målaaaat :D

Det har hänt massor sedan jag bloggade sist, både bra och dåliga saker. Farfar dog i onsdags :'( Så nu blir det massa pappa och hans bror ska fixa, sen blir det begravning och massa sånt tråkigt :'( Vila i Frid Farfar!
Och proven som jag har gjort har gått toppen bra! :)
Och nu har jag och Chris precis målat om min ljusgråa fondvägg till mörklila :D Blev riktigt nöjd!: Så ikväll blir det att fixa lite här uppe så det blir mysigt :) Kanske kommer ett foto sen på resultatet :) Annars blir det mys ikväll bara, vi ska grilla och kanske tar någon kall Cider :)

Men nu ska jag duscha väck all färg som Chris har lyckats måla! I stort sätt hela kroppen :P Fast jag ska nog vara tyst för Chris var lila i hela huvudet HAHAHA Men kul hade vi iallafall och det tycker jag är huvudsaken :)


Puss <3

Prov och sånt skit ;S

Hejhej! Nu har jag nyss gjort ett test på Moppekörkortet och det gick skitbra :) Nu måste jag läsa igenom Hkk för Lydia tyckte att jag skulle vara förberedd tills imorgon :S Då blir det 2 prov imorgon, ett teoriprov och ett praktiskt prov ;O   Sen kommer Matilda senare och lämnar No sakerna till provet på  fredag ;O Hur fan ska detta gå då?! Har Konfa möte ikväll så jag hinner inte plugga så mycket idag och har konfa imorgon så jag hinner inte plugga så mycket imorgon heller till no provet ;O  Men vi får väl se hur det går, blir iallfall inte att jag kan fastna här framför datan hur länge som helst :P

Nu ska jag läsa igenom Hkk sidorna 2 ggr sen kan jag det :D

Puss <3

sjuk fortfarande

Godmorgon :) Hatar att jag alltid vaknar så tidigt när jag är sjuk :( Iallafall nyss vaknat nästan och ligger i sängen, riktigt trött är jag och har ont i halsen och är förkyld...  Idag ska jag plugga lite till på Hkkprovet sen bara kolla film och ta det lungt och försöka bli frisk. För jag har utvecklingssamtal ikväll. Nu ska jag nog fixa lite frukost sen sätta på en film och kanske sova lite :)


Puss <3


Sjuk igen:/

Hejhej! Vaknade och kände mig inte alls bra. Mamma tyckte ändå att jag skulle åka till skolan och hämta böcker och sånt så det gjorde jag. Var i skolan i en timme och nu är jag redan hemma igen. Är jätte förkyld och min lärare trodde jag hade feber men jag vet inte. Sen är jag lite ledsen över att jag antagligen inte kommer kunna träffa Chris över huvudtaget denna veckan :O Men får väl hoppas att det löser sig, hur ska jag annars klara mig?

Iallafall idag måste jag skriva hela uppsatsen på datan och skriva ut de och lämna in i veckan :) Och plugga till Hkk prov som är imorgon. Och sen har jag laddat ner "alla vi barn i bullerbyn" och "saltkråkan" som jag ska kolla på idag :D hihi Älskar Astrid Lindgrens filmer! Helt klart dom bästa filmerna!

Puss<3


ett halvår!!

Kvällen igår blev trevlig! Idag har ju jag och Chjris varit tillsammans i ett halvår och jag har fått jättesöta rosa rosor av honom sen bjöd han ju ut mig på middag i onsdes och han har fått ett halsband av mig med ett C och ett F i :) hihi Idag ska jag och min Älskling laga mat tillsammans och ha det super mysigt!
Nu har vi fått några skratt när pappa leker mig och Chris och när mamma leker pappa o.s.v :D HAHAHAHA



En text jag skrev om min Älskling (A)

Chris, nu har det gått ett halvår som jag har spenderat min tid med dig!
Det är helt klart det bästa halvåret i mitt liv! Det känns inte som att
det bara har gått sex månader, det känns som mycket längre!
Vi har hunnit göra så mycket roliga saker tillsammans!
Allt vi gör blir till ett minne, jag vill minnas allt vi gör, alla underbara
pirriga känslorna i magen! Du är ju min största första kärlek Chris, glöm aldrig det!
Alla känslorna som jag har inom mig går inte att förklara, jag kan inte förklara
min kärlek till dig för den är så enorm! Jag vill leva med dig nu och föralltid.
Ingen ska någonsin få ta dig ifrån mig, Aldrig! Det ska alltid vara Chris och Frida!
Jag finns alltid för dig i alla lägen älskling! Jag älskar dig Chris, jag gör verkligen det!
Jag vill leva med dig resten av mitt liv, jag vill ha allt med dig!
Du är min prins!


I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you




Puss <3


(L)

Hejhej :) Länge sen jag skrev igen men jag har så mycket annat att göra i veckorna :D Men iallafall nu när Chris duschar så skriver jag lite snabbt :)

Igår blev det fest i Köpinge, Kul som fan! Träffade massa nytt folk och det gillas ju massor :D
Ikväll ska vi ha gäster och min Älskling kommer att vara med för sen sover han här :)
Imorgon har vi ju faktiskt varit tillsammans 6 månader vilket känns underbart! Älskar dig Chris!
Det finns ingen som tar din plats i mitt hjärta Älskling! Du&Jag livet ut!


Idag är det 1 år sedan farmor dog, eller sedan pappa hittade henne död iallafall. Jag kommer ihåg som jag grät och hur Emma satt och tröstade mig! Jag kunde inte stoppa mina tårar den kvällen men tillslut slutade dom rinna.
Men vi har iallafall tänt ett ljus på din grav och satt blommor där :) Vila i Frid Farmor!




Puss <3

Chockrosa :D:D:D

Hej! Idag var skolan helt okej fast det var tisdag :D Min älskling ringde och överraskade mig idag SÅ GULLIGT! Han ville bjuda ut mig på resturang imorgon (halvår på söndag) Så vi ska ut och äta tillsammans imorgon:)
Blir säkert jättemysigt! Men iallafall idag efter skolan åkte jag och MIN Matilda in till stan, MIN inte Ylles :D
Vi hade trevligt och tillsist så hittade jag en liten present till min älskling som han ska få på söndag :) hihi

Jag har tänkt & funderat en hel del och jag har kommit fram till att jag är trött på mitt rum, igeeeen ;) Det ser så stökigt ut fast det egentligen inte är så jätte stökigt :( Men jag ska iallafall måla om min tråkiga gråa fondvägg till CHOCKROSA :D Det kommer bli mycket roligare då eller ja ni fattar :D Men ska nog ha kvar mina gröna saker eller lite iallafall men annars kanske jag måste åka till Ikea och köpa allt i rosa istället :D Sen ska jag slänga ut allt skit som finns överallt och kanske köpa en ny byrå och jag skulle ju behöva en typ dubbelt så stor garderob  sen måste jag rensa bland mina filmer köpa rosa ryamatta istället för alla mina svarta småmattor :D
Allt eller iallfall måla vill jag fixa typ nästa helg :D Älskar att måla om och ändra och allt sånt :D

Nu ska jag göra ett körkortstest sen ska jag bara ta det lungt och njuta av att tisdagen är slut :D Imorgon är det onsdag och det går ju snabbt så jag kan få träffa min älskling sen :D


bild från i fredes :)

Ha det bra
Puss <3

snack, bilder

Hejhej :D jag bara orkar inte blogga lika ofta längre men jag gör det när jag har tid och känner för det iallafall :) hihi. i lördes kväll hade jag och Chris myskväll, riktigt mysigt! Och igår var vi i Åhus och gick på stranden och åkte hem till Mormor och Morfar :) Nu har jag lagt in alla bilderna från barnkalaset och festen och raderat alla fula bilder så det blev bara typ 35 bilder kvar om ni vill skriva upp de ;)
Annars har det väl inte hänt så mycket mer sen sist tror jag. Skolan idag ju, riktigt tråkigt med skönt som fan att det bara är denna och nästa vecka kvar tills jag slipper matteboken på 3 veckor, TRE HELA UNDERBARA VECKOR:D Matte är verkligen det värsta jag vet i skolan, usch fyfan!


Bilder från barnkalaset kommer här :)




Muppbebisliknandebild :d



Frida&Amina in action ;)

Bilder från festen kommer här:)


Emma med någon knasig ank-min :)




Några av dom som var där :)



Matilda & Ida


Ida&Amme :D



Kim & Enma & Måns och halva mitt huvud

Det var några av bilderna, fler får ni inte se ha ha ! :D


i wonder why?
i wonder how? 
i wonder when?

what a hell is happening?

Puss <3


:D

hejhej :) igår var det ju först barnkalas för mig och Emma :) Ballonger och lekar och glass och allt som hör till ett barnkalas hade vi :) På kvällen blev det fest med en hel del folk :) Till en början var allt bra sen blev vissa bara jobbiga och tråkiga! Så då försördes festen lite men den kom igång igen och det kom fler trevligt folk :)Hur kul kan det vara med korvkrig? Vissa killar hade iallafall skit kul med korvkrig :P
bilder från kvällen kommer så fort jag orkar :)

Idag ska jag bara umgås med min älskling :) Sen ska han sova hos mig :D Kommer bli hur mysigt som helst med film och popcorn och massa mys!


Puss <3

tjollahopp

Nu drar barnkalaset igång sen blir det fest :D Tjollahopp :D
kvällen blir as kalas!


hihi så ser jag ut nu :) Men nu ska vi lyssna på bumbibjörnarna hihi

Puss <3

förlåt för dålig uppdatering.

hejhej :) vet att jag skulle bloggat i söndes kväll men jag har faktiskt inte varit inne på datan förrens nu :) lite småstolt över mig själv faktiskt! Men det är inte alls lika kul med datan längre. Konfa lägret var riktigt kul! Jag och Ida skämde ut oss som fan och skrattade som idioter hur länge som helst efter det! Hur kul som helst:) dock synd att Matilda svimmade igen, blev sjukt rädd! Hon och jag bara satt och snackade och precis när jag berättade någon så bara trillade hon ner från sängen! Jag fick typ panik och bara slog henne lätt på kinderna så hon skulle vakna och skrek! men det gick bra till slut och hon blev hämtad. Saknade dock min älskling som jag inte träffade från onsdagen till söndagen :O Men han var med och hämtade mig i söndes! :D Glad som få var jag!  hihi inte lätt att vara kär ;)  Idag var jag och Emma i stan och jag köpte äntligen mina ljusrosa converse :D

Imorgon är det So prov och jag måste plugga, på fredag är det Spanska prov och jag måste plugga ännu mer! Hatar vår vikarie i spanska!! Hon kan verkligen inte förklara, och jag kan inte mycket till detta provet:( Men klarar man inte det så klarar man inte det så är det ju bara. Nu ska jag plugga till so provet sen är det massa bra på tv ikväll så min kväll är räddad :D Får se när jag bloggar nästa gång men snart fyller min blogg 1 år :D hahah grattis till den :D


i miss the old times...

Puss <3


PUSS PÅ ER!

hejhej :) Har inte bloggat på ett tag igeeeen. men har pluggat och gjort annat som har varit viktigare :) men nu hade jag lite tid över så jag tänkte att jag kunde skriva lite här nu snabbt ;) Om en halvtimme ska vi hämta Matilda & Ida så ska vi till bussen för vi ska nämligen på Konfaläger från idag tills på söndag. Dock  drygt att spendera hela helgen med sura Inger ;s För det finns ju annat man hellre hade hittat på en helg som denna :)
Iallafall trevligt folk som ska med så det kan nog bli ganska kul ändå :D Nu ska jag kolla rundor lite på datan sen ska vi köra :) Jag har kommit på att det är riktigt kul att kolla på gamla foton och se hur mycket man förändras på bara några år ;O i skolan är  allt som vanligt, prov läxor m.m men just nu har jag fullt upp med min uppsats om min underbara mamma :) hihi

Ha en toppenhelg folket! Skriver på söndag :D



Bilden tog för ett tag sen, men puss på er!

Puss <3

SOMMARBILD!

hejhej jag har hittat värsta sommarbilden! såååå kär i den SOMMAR SOMMAR SOMMAR!
Iallafall, mår väl som innan ungefär, får se om jag stannar hemma imorgon också eller om jag åker till skolan. Ikväll har jag iallafall lite att kolla på på tv :D dating in the dark och couger town :D Verkar riktigt bra båda 2 så denna kvällen ska spenderas vid tv:n med mor och popcorn och såklart lite i luren med min pojjke :D



Älskar att tänderna ser så vita ut när man är brun! :D  hade ju nästan precis varit utomlands när detta fotot togs :D hihi


Puss <3

fem fel.

Tudelu :) stannade hemma idag eftersom jag inte mådde så bra igår och inte imorse. Så jag somnade om och hade värsta mardrömmen. När jag vaknade var jag riktigt stressad och kände att mitt hjärta slog riktigt snabbt ;O Lite läskigt faktiskt, men sånt man får ta. Så jag har legat här i sängen hela dagen. Har nyss gjort 2 tester på körkortet och nu har jag bara 5 fel :D wiiiho haha och även lagt in lite festbilder på facebook. Och druckit te såklart :) Funderar på om man skulle gå och duscha och försöka känna sig lite fräsch eller om man ska ligga kvar och göra ännu ett test.. hmm.. Jag tror faktiskt att jag ligger kvar här och snörvlar och gör ett test till :)

Ha de bra.

Puss <3

Om

Min profilbild

Frida Nilsson

Här är en blogg där man kan läsa Om allt mellan himmel & jord. Blommor, naglar, min träning. Helt enkelt min vardag i ord och bilder!